garsoniera decomandata, 28 mp

Pus de Ancuta 31 Aug 10:29. Editare/Sterge.
Pret: 81000 RON
Numar Camere: 1
Etaj: 3 din 5
Judet: Brasov
Oras: Brasov


Ansamblul rezidential, Subcetate Green Residence se construieste in Sanpetru, Str. Drumul cu Plopi, nr. 110, jud. Brasov.

Complexul Subcetate Green Residence include 24 de blocuri tip vila (multi-apartament), fiind organizat ca un condominiu cu administrare privata: intreaga suprafata a proprietatii va fi complet imprejmuita cu gard, va avea cale de acces proprie, iar intreaga suprafata interioara va fi supravegheata.

In vecinatatea ansamblului rezidential, se afla noul centru comercial CORESI, fiind cel mai mare mall din Brasov cu peste 160 de magazine si cuprinde cel mai mare hypermarker Auchan din Transilvania, fiind la doar 5 minute cu masina.

Proprietatea propusa spre vanzare este foarte practica, decomandata, 28 mp utili cu terasa de 4 mp (separata de suprafata utila a garsonierei), situata pe etaj intermediar - etajul 3, constructie noua din caramida cu termen de finalizare in ianuarie-februarie anul viitor, in 2017.

Locuinta este dotata cu centrala termica de apartament, calorifere, obiecte sanitare si accesorii, gresie, faianta, parchet, usi de interior.


Pentru mai multe detalii, va invitam cu mare drag la vizionarea complexului, cat si la discutii direct la fata locului.


Va dorim o zi frumoasa in continuare!


Anunturi de la acelasi user

Contact prin email

Recomandati unui prieten

Vizite:231

Ancuta: 0757576999

24h.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru articolele oferite spre vanzare. Raporteaza abuz.