Apartament 2 camere, Aviatiei

Pus de Ana 14 Mar 9:44. Editare/Sterge.
Pret: 383000 RON
Numar Camere: 2
Etaj: 4 din 4
Oras: Bucuresti


Apartamentul este situat in zona de nord a Capitalei, zona care a cunoscut in ultimii ani o dezvoltare vertiginoasa a sectorului spatiilor de birouri si a segmetului rezidential. Imobilul este localizat pe Str. Smaranda Braescu, cu acces din Str. Cpt. Av. Alexandru Serbanescu si Str. Nicolae G. Caramfil. Zona detine toate variantele de transport in comun, atat catre centrul Bucurestiului sau imprejurimi, dar si catre aeroporturi sau zone comerciale mari. Principalele strazi din acest cartier sunt: Barbu Vacarescu, Nicolae Caramfil, Soseaua Pipera si strada Cpt. Av. Alexandru Serbanescu. In apropiere de centrele comerciale (Baneasa Shopping City, Metro, Ikea), dar si de Gradina Zoologica si alte atractii ale orasului, zona Aviatiei este una dintre cele mai aerisite zone din Bucuresti. Cel mai mare atu al acestei zone este reprezentat de vecinii de care aceasta dispune: parcul Herastrau, Cartierul Floreasca, zona Pipera si cartierul Baneasa. O plimbare din cartierul Aviatiei pana la Casa Presei Libere este o placere indeosebi primavara, cand apare mirosul florilor de tei din zona. Principalul proiect din zona Aviatiei este Floreasca City Center, proiect format din mai multe cladiri precum Sky Tower sau Promenada Mall, in final avand o suprafata de 90.000 m2 destinat? birourilor ?i 1.000 locuri de parcare. De asemenea, in zona Aviatiei se gaseste si Oracle Tower, cladirea turn in care isi are sediul filiala romaneasca a companiei Oracle. Daca esti o persoana activa, in vecinatate se gasesc o sumedenie de sali de fitness, restaurante, precum si cafenele sau baruri. Zona este foarte bine oxigenata de catre spatiile verzi prezente pe marginile drumului. Conform unui studiu realizat in colaborare cu agentia de cercetare D&D Research, la nivel national zona Aviatiei este considerata cea mai sigura zona a Bucurestiului.


Finalizat in anul 1986, apartamentul este situat la etajul 4. Cu o suprafata utila de 50mp, compartimentarea decomandata este dispusa astfel: hol, 2 debarale, dormitor, living, bucatarie, grup sanitar si balcon inchis cu termopan. Apartamentul este partial renovat: dormitorul (vopsea lavabila, parchet, termopan) si grupul sanitar (gresie, faianta si obiecte sanitare). Blocul a fost reabilitat termic in urma cu 3 ani; totodata cu reabilitarea s-a refacut si terasa acestuia. Proprietatea beneficiaza de loc de parcare platit ADP iar vederea nu este obstructionata de alte imobile, avand o priveliste catre spatiu verde.
Pentru mai multe detalii,va rugam sa ne contactati. Pret vanzare: 85.000 eur, usor neg. Contact: 0785.502.502 / 0728.421.679 ID: MLP10089


Anunturi de la acelasi user

Contact prin email

Recomandati unui prieten

Vizite:156

Ana: 0728421679

24h.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru articolele oferite spre vanzare. Raporteaza abuz.