Apartament 2 camere 63 mp

Pus de MihaiDumitrescu 12 Ian 12:13. Editare/Sterge.
Pret: 170000 RON
Numar Camere: 2
Etaj: 5 din 5
Oras: Bucuresti


Ansamblul rezidential din Bragadiru este situat la numai 5 minute de Bucuresti, beneficiind de un foarte bun amplasament, intr-o zona rezidentiala noua si acces rapid pe drumuri amenajate.
Apartamentul de 2 camere cu o suprafata de 63 mp plus balcon , situat la etajul 5, se vinde la cheie, finisat si utilat cu: tamplarie termopan, centrala proprie si calorifere de aluminiu, faianta, gresie, parchet, obiecte sanitare, tamplarie interior, usa exterior, interfon, in plus beneficiaza de loc de parcare.
Printre facilitatile de care dispune ansamblul se pot enumera: conectare la utilitati, energie electrica, gaze naturale, canalizare si apa curenta, fiecare apartament avand contorizare separata, iluminare exterioara, vecinatatea cu numeroase magazine cum ar fi Mega Image, Lidl, Penny Market, Leroy Merlin, scoala generala, gradinita, sala de fitness, piscina, pe perioada verii, parc amenajat, loc de joaca pentru copii, locuri de parcare si acces rapid la mijloacele de transport in comun.
Pentru achizitionarea apartamentului sunt disponibile mai multe modalitati de plata, respectiv plata cash, prin credit bancar ipotecar sau credit Prima Casa.


Anunturi de la acelasi user

Contact prin email

Recomandati unui prieten

Vizite:366

24h.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru articolele oferite spre vanzare. Raporteaza abuz.