Apartament 2 camere Decebal - Delea Noua - im

Pus de Mihaela 26 Mai 6:01. Editare/Sterge.
Pret: 87000 RON
Numar Camere: 2
Etaj: 2 din 10
Oras: Bucuresti


Vib Imobiliare va prezinta un apartament elegant, situat in zona Decebal - Delea Noua, confort 1 semidecomandat, etaj 2/10, suprafata utila 52 mp ,suprafata construita 58 mp.
Apartamentul beneficiaza de finisaje premium intr-o paleta cromatica de culori elegante ,armonioase,in trend,
Are un aparat de AC,este incalzit cu centrala de imobil performanta ,care asigura niste costuri mici in conditii de confort maxime.
Face parte dintre apartamentele cu 2 camere in care grija pentru relaxare si ambient se simte de la cromatica culorilor folosite la finisaje, pana la compartimentarea cu 2 terase ,care permit si spatiide depozitare cat si spatiu de servit cafeaua si citit presa.
Este un apartament luminos,avand orientare SV,
Vecinii sunt unii civilizati,spatiile comune sunt amenajate de lux,bine intretinute.
Cheltuielile de intretinere sunt moderate, toate consumurile fiind contorizate, cheltuielile fixe pe luna cu paza,curatenie,administratie fiind in cuantum de 125 lei \ luna .
Acest apartament este situat in zona centrala,aproape de metrou Muncii, la 20 min de mers pe jos pana la Magazinul Unirii ,aproape de mijloace de transport in comun care fac legatura cu zona Romana,Universitate.
Suntem in zona centrala a capitalei aproape de zone de distractie si conectare sociala dar lipsiti de zgomot ,praf si trafic auto.


Anunturi de la acelasi user

Contact prin email

Recomandati unui prieten

Vizite:95

Mihaela: 0732415540

24h.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru articolele oferite spre vanzare. Raporteaza abuz.