Proiect unicat

Pus de Fane 9 Iul 9:54. Editare/Sterge.
Pret: 10 RON
Judet: Suceava
Oras: Suceava


ANUNT - PROIECT NATIONAL SI INTERNATIONAL
LECTII DESPRE FRANCIZA ALTERNATIVA
OCUPA UN LOC IN INDUSTRIA DIVERTISMENTULUI

Stimati prieteni suntem o echipa de citeva mii care lucreaza la promovarea acestui proiect genial care va aduce fiecaruia un cistig decent lunar in functie de timpul acordat de fiecare pentru promovarea acestei afaceri sau proiect . Va invitam cu prietenie sa ocupati un loc in prima etapa pina se completeaza numarul de 10.000 mii de înscrisi apoi proiectul (afacerea ) va fi lansata la nivel mondial asa cum ati mai auzit de alte afaceri care au fost promovate si au generat succes fiecaruia in parte .
Aici se lucreaza prin medelul francizei alternative care este cea mai performanta aplicatie in lumea afacerilor dupa exemplul celor din occident .
Dvs veti primi cite o lectie in fiecare zi sau la doua zile pina veti parcurge cele 12 lectii in care este prezentat modul de functionare a francizei alternative , apoi dupa ce veti intra in posesia unei carti (roman ) cu continut deosebit veti primi in continuare lectii de Master Exceptional pentru îmbogatirea cunostintelor si veti învata modul de lucru cu altii care vor veni înscrisi in reteaua dvs ( minim 2 persoane )
Dupa ce veti parcurge cele 12 lectii veti fi contactat de fondatorul acestui proiect unic in romania si va veti convinge de seriozitatea acestei echipe .
Dvs veti primi o prezentare video de cca 100 minute in care veti auzi personal pe fondatorul acestui proiect si planurile care vor fi aplicate atit in romania cit si peste hotare in ce priveste promovarea proiectului de carti electronice pe o piata uriasa de cititori . Mai multe informatii veti gasi in lectiile trimise le adresa dvs de email .
Va asteptam in reteaua ( echipa ) noastra de lucru si promovare a proiectului .
Va doresc mult succes . Pt info trimiteti "vreau detalii "
la email - fpsec21@hotmail.com


Anunturi de la acelasi user

Contact prin email

Recomandati unui prieten

Vizite:283

Fane: 0000000000

24h.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru articolele oferite spre vanzare. Raporteaza abuz.