More

  Femeia moderna: sarcina sau cariera?

  Femeia moderna a secolului XXI isi doreste independenta si stabilitate financiara. Cariera este plasata in varful prioritatilor. Viata personala legata de familie si planurile unei viitoare sarcini sunt luate in calcul abia dupa implinirea primului aspect. Poate, totusi, aceasta sa imbine cariera cu sarcina pentru a putea fi o femeie independenta si o mama de succes?

  Multe femei isi continua studiile sau activitatea la locul de munca in timpul sarcinii si chiar si dupa nastere. Este o alegere dificila, dar cu putin ajutor, cu o forta psihica puternica si sprijin emotional din partea familiei, aceasta perioada poate fi depasita, lasand in urma amintiri frumoase.

  CUM INFLUENTEAZA SARCINA CARIERA UNEI FEMEI

  Timpul, starea fizica si rabdarea unei femei vor fi puse la incercare in aceasta perioada. Activitatile zilnice legate de job sau studii vor fi ingreunate de diferite obstacole. O femeie insarcinata va manca des, va obosi repede, va avea nevoie de confort in fiecare moment. Stresul trebuie tinut sub control chiar daca problemele si cerintele aparute in timpul programului nu vor inceta sa apara.

  Femeia va deveni mai puternica, mai sigura pe ea in aceasta perioada. Increderea deprinsa va avea un rol important in reusitele ei. Capacitatea de creatie se dezvolta pe timpul sarcinii iar atentia la detalii este sporita.

  Responsabilitatile vor intra in sfera obisnuitului. Femeia insarcinata isi va dezvolta in mod natural capacitatea de a invata lucruri noi si de a se autoeduca, pregatindu-se astfel de o noua etapa din viata ei: copilul.

  CE GRESELI TREBUIE EVITATE PENTRU A AVEA SUCCES IN AMBELE PLANURI

  Desi se simte capabila, femeia insarcinata nu trebuie sa isi exploateze fortele fizice si psihice. Munca in exces, statul peste program, evitatul meselor si ignorarea oboselii pot duce la inrautatirea starii de sanatate a mamei si fatului.

  MAMA SI FEMEIE DE SUCCES

  Capacitatea unei femei de a duce o viata complexa implinita pe mai multe planuri depinde de forta acesteia de a-si organiza timpul. Puterea de a face fata stresului si dorinta de a duce la sfarsit o sarcina fara a lua o pauza in activitatile zilnice legate de cariera sunt necesare pentru a reusi ca mama si ca femeie de succes.

  Visul oricarei femei este acela de a fi implinita pe toate planurile: atat sentimental cat si profesional. Imbinarea acestora poate fi productiva daca mama este organizata si dedicata acestor doua activitati.

   

  Articole Recente

  Secrete culinare: macarons de nota 10

    Cand auzim "macarons" ne gandim automat la un desert scump si greu de realizat. Totusi, nu trebuie sa fim experti in domeniu pentru a...

  Cele 4 tipuri de oameni de care trebuie sa te feresti

    Nu degeaba se spune ca "prietenia este ca o floare rara - infloreste doar o data la 100 de ani". In viata vei intalni...

  Motivul stupid pentru care Coca-Cola refuza sa renunte la sticlele de plastic

  In timp ce campaniile de mediu trag cu dintii pentru a salva planeta noastra, Coca-Cola continua sa o distruga. Uriasul bauturilor refuza sa renunte la...

  Wuhan, orasul unde a inceput focarul de infectie din China, a fost plasat sub carantina

  Wuhan a fost pus sub carantina, deoarece focarul de coronavirus a ucis deja 17 persoane in China   Ce stim pana acum Virusul: Cel putin 17 persoane...

  Un tablou in valoare de 66 de milioane de dolari furat in urma cu 22 de ani a fost gasit in peretele muzeului din...

  Un tablou descoperit intamplator luna trecuta este un original Gustav Klimt care a fost furat in urma cu aproape 23 de ani, au confirmat...

  Stiri Asemanatoare

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.