More

  Ce medicamente recomanda Institutul „Matei Bals” pentru tratarea COVID-19

   

  Institutul „Matei Bals” din Bucuresti a dezvoltat o schema de tratament care se aplica in cazul bolnavilor de COVID-19. Aceasta cuprinde patru medicamente pentru tratarea pacientilor infectati cu noul COVID-19.

  Schema de tratament recomandata de Institutul „Matei Bals” a dat rezultate bune in lupta impotriva noului coronavirus. Cele patru medicamente pentru tratarea COVID-19 nu se gasesc in farmacii.

  Schema de tratament recomandata de Institutul „Matei Bals”

  schema de tratament

  medicamente pentru tratarea covid-19

  Medicamente pentru tratarea COVID-19

  Tamiflu (75mg) 

  Folosirea lui in primele 48 ore de la primele simptome este benefica.

  Tamiflu 75 mg este un antiviral care se foloseste inclusiv in tratamentul antigripal. Este bun atat pentru adulti, cat si pentru copii, in combaterea simptomelor de gripa. A fost folosit in 2013 in tratarea pacientilor cu H1N1 si gripa aviara.

  Plaquenil (200 mg)

  Plaquenil contine o substanta activa (Sulfat de hidroxiclorochina) care actioneaza prin reducerea inflamatiei in cazul persoanelor cu boli auto-imune. Este recomandat si in atacurile acute produse de malarie.

  Are efect si in tratamentul SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome), un alt tip de coronavirus, descoperit in anul 2003.

  Chinezii au folosit acest medicament in tratamentul COVID-19 si au observat ca este eficient.

  Kaletra 

  1 ml de solutie orala contine lopinavir 80 mg si ritonavir 20 mg. In tratamentul adultilor, Kaletra este recomandata in asociere cu alte medicamente antiretrovirale.

  Este folosit in tratamentul pacientilor adulti, adolestecti si copii cu varsta mai mare de 14 ani infectati cu HIV-1 (virusul imunodeficientei umane ).

  Substanta care lupta impotriva COVID-19  este lopinavir. Ritonavir are rolul de a incetini filtrarea la nivelul ficatului pentru substanta lopinavir.

  Remdesivir

  Remdesivir este medicamentul care a fost descris de catre Directorul General Adjunct al OMS, Bruce Aylward, ca avand cele mai mari sanse de reusita impotriva COVID-19.

  Remdesivir actioneaza prin inhibarea ARN-polimerazei. Este un antiviral cu spectru larg. In procesul de testare, a dat rezultate foarte bune, avand o eficienta marita impotriva coronavirusurilor. Studiile au fost realizate atat in vivo, cat si in vitro.

   

  Medicamente pentru tratarea COVID-19:  Tamiflu, Plaquenil, Kaletra, Remdesivir. 

  A nu se administra fara prescriptie medicala!

   

  Articole Recente

  Ordonanta Militara nr.7 .Ce localitate intra in carantina.

    Datorita evolutiei internationale in ceea ce priveste numarul de cazuri confirmate cu COVID-19, a fost necesara implementarea unor noi masuri. Ordonanta Militara nr.7 a...

  Prajitura cu mere usor de preparat

  Am sa-ti prezint o prajitura cu mere si morcovi, usor de preparat, foarte delicioasa, pufoasa si numai buna de preparat in aceasta perioada. Ceea ce...

  Nu cunosti detaliile tratamentului cu implanturi dentare? Iata informatiile importante!

  Atunci cand este necesara inlocuirea unuia sau a mai multor dinti, indiferent de cauza, cea mai eficienta si performanta solutie pe care o propune...

  Marea criza petroliera din 2020 este inca la inceput

    Raspandirea rapida a coronavirusului are efecte nefaste inclusiv in aria petroliera, cererea consumatorilor scazand considerabil. Petrolul a inregistrat cel mai slab pret international din...

  Cele mai bune filme din toate timpurile

    Pentru a realiza un top filme, acestea trebuie alese in functie de cateva criterii : in functie de critici de specialitate (premiile Oscar), in...

  Stiri Asemanatoare

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.