Avantajele unui aspirator profesional cu aburi in contextul pandemiei de coronavirus

0
12
aspirator profesional

Un aspirator profesional cu aburi reprezinta alegerea perfecta pentru oricine are de curatat in mod constant un spatiu extins, prin care trec multe persoane si unde riscul de a se depune praf, mizerie, virusuri, germeni si bacterii este sporit.

In industria hoteliera, de pilda, curatenia reprezinta cea mai sigura garantie pentru calitatea tuturor celorlalte servicii oferite. De fapt, este primul criteriu dupa care un client se orienteaza.

Daca receptia hotelului, holul sau lifturile si, bineinteles, camerele sunt curatate impecabil, atunci orice vizitator va avea incredere sa se cazeze, sa manance, sa isi invite partenerii de afaceri pentru a organiza o intalnire sau o conferinta.

Daca, dimpotriva, curatenia este indoielnica, vizitatorii vor regreta ca s-au cazat in locul respectiv, vor cauta sa plece cat mai repede si poti fi sigur ca nu vor mai reveni vreodata.

De ce un aspirator profesional cu aburi este ideal, in contextul pandemiei?

Pandemia de coronavirus a facut ca tot mai multe persoane sa devina constiente de importanta igienei personale, precum si a curatarii cat mai eficiente a spatiilor in care locuiesc, se cazeaza, lucreaza sau mananca.

Spalatul pe maini cu sapun, timp de cel putin 20 de secunde, a devenit o rutina, rolul sau in prevenirea raspandirii bolii fiind la fel de important precum al celorlalte doua masuri esentiale: respectarea distantarii sociale si purtarea mastii de protectie, in special in spatii inchise sau chiar in aer liber, atunci cand este aglomeratie.

Toate aceste masuri asigura, insa, doar igiena personala. Curatarea spatiilor interioare, indeosebi a celor publice, folosite de mai multa lume, reprezinta cealalta arma pe care o avem la dispozitie, in lupta cu noul coronavirus.

Un aspirator profesional cu aburi este alegerea perfecta in acest caz. Datorita temperaturii ridicate din timpul procesului de curatare a suprafetelor – temperatura de 100 de grade Celsius, pragul de la care apa trece de la starea lichida la starea gazoasa – instrumentul de curatenie devine extrem de eficient in eliminarea nu numai a mizeriei si a prafului, ci chiar a virusurilor periculoase pentru sanatate.

aspirator profesional

Cercetarile efectuate dupa izbucnirea pandemiei au aratat ca virusul SARS-CoV-2 ramane stabil la temperaturi joase. De pilda, la temperatura de 4 grade, el poate supravietui chiar si doua saptamani. La temperatura de 22 de grade, normala pentru o camera locuita, virusul ramane activ cel putin o saptamana.

La o temperatura ambientala de 37 de grade, durata lui de viata se reduce la numai doua zile, iar la temperatura de 70 de grade virusul poate muri in numai cinci minute.

Functiile cu care este dotat un aspirator profesional

Chiar daca este atat de eficient inclusiv impotriva virusului, aburul nu este singura modalitate de a lupta cu murdaria. Un aspirator profesional ofera si alte posibilitati.

Marele avantaj consta in faptul ca generatorul de abur multifunctional este capabil sa combine puterea naturala a aburului cu eficienta detergentului. Astfel, pe langa functia de aspirare si curatare cu abur, functia de spalare cu detergent asigura o eficienta maxima in curatarea si indepartarea murdariei dificile, indiferent daca aceasta s-a depus pe covoare, mochete sau pe suprafete tapitate.

Aceste functii multiple pot fi folosite, in functie de nevoie sau de natura petei si a suprafetei care necesita curatare, fie separat, fie impreuna.

Exista urmatoarele posibilitati de selectare a functiilor, oferite de cele mai bune aparate: doar abur, doar aspiratie, abur si aspiratie impreuna, injectie/extractie, spalare atat cu apa calda, cat si cu apa rece si cu detergent. Astfel, folosind un aspirator profesional, poti fi sigur ca vei putea curata chiar orice suprafata.

Un alt aspect de care trebuie tinut cont atunci cand cumperi un astfel de aparat este marimea lui, in functie de necesitatile spatiului pe care il ai la dispozitie. De asemenea, trebuie sa fii atent si la forma. Este recomandat ca aceasta sa fie cat mai compacta, astfel incat sa permita folosirea dispozitivului inclusiv acolo unde spatiile de manevra sunt limitate.

Un aspirator profesional cu abur Polti Mondial Vap 6000, de la producatorul italian Polti, are si alte avantaje, care il fac potrivit atat pentru industria hoteliera, cat si pentru curatarea unor spatii precum bucatariile sau spitalele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.