Cate tipuri de seminte de cannabis exista?

Semintele de cannabis sunt 100% legale, din moment ce nu contin THC (compusul psihoactiv din cannabis). Totodata, ele nu sunt destinate cultivarii sau consumului, ci sunt adresate colectionarilor.

0
337

Semintele de cannabis sunt 100% legale, din moment ce nu contin THC (compusul psihoactiv din cannabis). Totodata, ele nu sunt destinate cultivarii sau consumului, ci sunt adresate colectionarilor.

Achizitioneaza seminte de cannabis de calitate din magazinul Legalizeit.ro, cel mai de incredere furnizor din Romania. Aici gasesti 55 de soiuri diferite de seminte de cannabis, premiate in cadrul competitiilor internationale de prestigiu.

In gama cuprinzatoare de seminte de cannabis, exista o selectie genetica superioara, provenita doar de la producatori renumiti, cum ar fi Dinafem, Greenhouse, Barney’s Farm, Royal Queen, Dutch Passion, Sensi Seeds si multi altii!

Daca esti incepator in ceea ce priveste domeniul semintelor de cannabis, trebuie sa stii ca exista mai multe tipuri de seminte. Aceasta divizare tipologica se datoreaza caracterului special al acestei plante.

Cannabisul este o planta dioica, ceea ce inseamna ca organele reproductive masculine si feminine se gasesc pe indivizi separati. Astfel, exista plante de cannabis care au numai flori femele, la fel cum exista plante care au doar flori mascule – drept urmare, autopolenizarea (polenizarea florii cu propriul polen) nu are loc.

Capacitatea extinsa face ca aceasta planta sa fie valorificata din toate punctele de vedere. Descopera, in cele ce urmeaza, care sunt cele trei tipuri de seminte de cannabis, precum si care sunt caracteristicile fiecarei tipologii.

 

  1. Seminte de cannabis standard

In mod obisnut, plantele din care provin semintele obisnuite sunt 50% masculine si 50% femine. Daca sunt cultivate in conditii prielnice, este posibil ca acestea sa dezvolte exclusiv plante feminine. Dintre semintele standard din magazinul Legalizeit.ro, cele mai populare sunt semintele Medicritical, care au castigat cupa CBD-Cannabis in anul 2014.

Exemple: ● Medicritical; ● Amnesia Ganja Haze.

  1. Seminte de cannabis feminizate

Rezultatul unei modificari genetice, semintele de cannabis feminizate au drept scop producerea de plante feminine, ceea ce se si intampla in 95% din cazuri. Motivul pentru care se doresc plantele feminine este ca acestea infloresc.

Semintele vin cu propria poveste. De exemplu, semintele cannabis “Dr. GreenThumb’s Em-Dog By Real” sunt rezultatul unei colaborari intre Kief Sweat si B. Real, solistul trupei americane de muzica hip-hop Cypress Hill. De asemenea, semintele marca Mob au castigat, in anul 2015, locul 2 la Expo Grow Cannabis Cup, categoria Indica.

Exemple: ● Dr. GreenThumb’s Em-Dog By Real Feminised; ● Kosher Sorbet Feminised; ● Mob Feminised.

  1. Seminte de cannabis autoflowering

Seminte de cannabis feminizate Indica sau Sativa si, apoi, incrucisate cu Ruderalis se mai numesc si seminte de cannabis autoflowering. Au o pondere de 95% femele si 5% masculi si nu pot fi pastrate intr-o stare vegetativa.

Exemple: ● Bubba Kush Feminised Seeds; ● Bubba Cheese Feminised Autoflowering; ● Dedoverde Haze Feminised Autoflowering.

Cu scop de suvenir sau pentru prezervarea genetica sau colectie, semintele de marijuana sunt ambalate de catre producator. Astfel, ai garnatia autenticitatii produselor achizitionate.

Exploreaza magazinul Legalizeit.ro si plaseaza o comanda pentru cele mai bune seminte de cannabis de pe piata romaneasca. Aici gasesti doar seminte de marijuana castigatoare in multiple randuri ale Cupei Cannabis, unul dintre cele mai prestigioase premii din domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.