Ce capacitate portanta poate atinge un dulap metalic de la un furnizor profesionist?

0
6
dulap metalic
dulap metalic

Mobilierul metalic este reprezentativ in randul articolelor robuste si rezistente. Folosit de generatii la rand, este des intalnit in institutiile publice. Chiar si dupa zeci de ani, poti observa starea exceptionala pe care si-a pastrat-o. Structura sa, aparent banala din exterior, ofera multe surprize utilizatorilor, prin compartimentarea extrem de variata, spatiul interior generos si materialele rezistente din compozitie.

 

Cu un dulap metalic de la www.viamond.ro, poti spune ca ai rezolvat o multitudine de cerinte. De la bibliorafturi la medicamente si unelte grele, orice obiect isi poate gasi locul potrivit pe rafturile cu capacitatea portanta intre 30 si 130 kg.

 

Mobilier super rezistent pentru unelte si scule

 

Ai un atelier de reparatii? Folosesti scule si unelte grele dificil de depozitat fara a curba rafturile? Achizitioneaza piese de mobilier metalic, cu structura stabila sudata, din tabla de otel de 0.7 sau 0.9 mm, de prima calitate. In functie de greutatea sculelor pe care doresti sa le depozitezi, poti opta pentru dulapuri cu o capacitate portanta de pana la 130 de kg.

 

Numarul rafturilor din tabla rigidizata poate varia, modelele cu 4 rafturi fiind cel mai des solicitate. Pentru a sustine o incarcare maxima pe raft de 130 kg, s-a ales o tabla de otel de calitatea I cu o grosime de 0.9 mm si rafturi galvanizate. Destinate in special uzului profesional, acestea sunt cea mai buna alegere pentru santiere, ateliere auto sau ateliere de reparatii.

 

Dulapurile pentru scule cu 3 sau 4 sertare cu glisare usoara pe rulmenti permit extragerea acestora in totalitate, capacitatea portanta fiind de 75 kg. Rafturile din inox au inaltimea reglabila, fiecare putand suporta o incarcatura de pana la 110 kg. Aceste modele de dulap metalic au o compartimentare versatila, care te va ajuta sa depozitezi sculele si uneltele in cele mai variate moduri. Astfel, variantele cu 4 sertare care culiseaza, 3 rafturi reglabile ultra rezistente si interiorul si usile prevazute cu perete perforat pentru a facilita agatarea obiectelor de lucru mai usoare sunt o alegere excelenta, cu posibilitati de stocare multiple.

 

Dulap metalic pentru substante chimice si toxice, cu seif inclus

Substantele chimice si toxice utilizate in laboratoare, cabinete medicale, spitale, ateliere sau institutii de profil pot fi organizate in siguranta, fara riscuri, intr-un dulap cu structura din tabla din otel de 0.7 mm cu raft reglabil, tava de protectie galvanizata rezistenta la coroziune si seif integrat. Greutatea maxima suportata pe polita este de 70 kg.

 

Aerisirea este asigurata prin intermediul perforatiilor de pe usi, avand posibilitatea de a monta si un ventilator cu diametrul de 100 mm in locasul special amenajat. Toate modelele sunt fabricate in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001:2000 si sunt acreditate de organismele internationale.

 

Actele si documentele organizate in perfecta siguranta

 

Un dulap metalic care prezinta si rezistenta maxima de 6 ore la foc deschis este cu adevarat o investitie exceptionala. Daca esti in cautarea unui mobilier care sa iti ofere protectia totala a documentelor in caz de incendiu, atunci dulapul ignifug este alegerea perfecta. Cu diverse tipuri de compartimentare, poti opta pentru modelul care sa corespunda in totalitate activitatilor specifice locului tau de munca. Rafturile au o rezistenta de pana la 60 kg pe polita, putand sustine articole, precum: bibliorafturi, dosare, carti sau cutii arhivatoare.

 

Investeste intr-un dulap metalic si nu uita nici de ustensilele de curatenie. Chiar si mopul, galeata si matura pot fi depozitate in acest tip de mobilier. De la 30 la 130 kg, depoziteaza orice doresti, in functie de categoria dulapului ales.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.