Ce trebuie sa ai in vedere la solicitarea unui credit rapid pentru sustinerea unei afaceri?

0
100
credit_rapid

Aplicarea pentru un credit rapid este o metoda foarte des folosita pentru finantarea afacerilor la inceput de drum. Exista multe motive pentru care antreprenorii fac apel la aceasta metoda. Mai ales ca poti alege sa imprumuti o suma de bani pentru nevoile financiare pe termen scurt sau pentru investitii pe o perioada mai extinsa.

Cu toate acestea, este important sa ai in vedere si cateva aspecte inainte de solicitarea unui credit rapid. In primul rand, va trebui sa alegi o institutie financiara nebancara de incredere, care da dovada de responsabilitate si transparenta in privinta imprumuturilor.

O astfel de companie este Provident, care are o experienta de peste 13 ani pe piata creditelor din Romania, timp in care si-a dovedit seriozitatea si corectitudinea, sprijinind peste un milion de clienti. Iata si cateva aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere la solicitarea unui credit rapid Provident:

Fluxul finantelor

Pentru a da startul unui business de succes, ai nevoie de un capital. Uneori poate fi dificil sa gasesti resursele necesare pentru a investi in proiecte mai mari.

De aceea, solicitarea unui credit rapid te poate ajuta sa investesti intr-un proiect mai ambitios dar care iti poate aduce castiguri mai mari. Cu cat capitalul tau este mai mare, cu atat si posibilitatile de a investi sunt mai extinse.

In plus, avand la indemana un capital mai mare, poti face si investitii multiple. De asemenea, vei avea si o baza financiara solida si iti vor ramane suficiente fonduri pentru alte tranzactii.

Dezvoltare

Orice afacere sau companie la inceput de drum are nevoie de fonduri pentru a creste. Un antreprenor de succes stie ca un extra capital ii va oferi sansa de a-si creste business-ul. Astfel, vei avea posibilitatea de a face acea investitie care se poate dovedi foarte profitabila in viitor, doar cu un credit rapid de la Provident!

Flexibilitate

Avantajul unui credit rapid Provident consta si in flexibilitatea de care beneficiezi! Pe langa dobanda fixa, stabilita inca de la inceputul contractului, ai posibilitatea de a-ti alege perioada rambursului, in functie de valoarea sumei imprumutate.

Trebuie sa ai tot timpul in vedere ca flexibilitatea nu exclude responsabilitatea si trebuie sa te asiguri ca ai posibilitatea de a returna la timp creditul. Provident este o companie care da dovada de responsabilitate financiara, iar aceasta calitate, alaturi de transparenta contractelor si seriozitatea reprezentantilor, sunt atuuri care au ajutat la cresterea companiei si au creat premisele unei relatii puternice si stabile cu clientii.

Cum aplici pentru un credit rapid Provident?

Tot ce trebuie sa faci este sa vizitezi site-ul Provident.ro, unde gasesti formularul de aplicare. Alternativ, poti aplica si prin telefon, sunand la numarul de telefon 021 275 75 75. Oricum decizi să aplici este important sa te asiguri ca ai toate documentele la indemana, pentru ca reprezentantul sa poata verifica rapid validitatea acestora.

Va trebui sa faci dovada unui venit minim de 300 de Lei pe luna (adeverinta de salariu, interogare ANAF sau talonul de pensie, in cazul seniorilor) dar si a varstei de 18 ani impliniti, a cetateniei romane si a domiciliului sau adresei de resedinta pe teritoriul acestei tari.

De asemenea, va trebui sa specifici si numarul tau de telefon, pentru ca reprezentantul Provident sa te poata contacta.

Asadar, calculeaza cu atentie suma pe care doresti sa o imprumuti, completeaza formularul de aplicare si, daca toate criteriile de eligibilitate au fost respectate, vei beneficia si tu de un credit rapid de la Provident!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.