Cum isi impart studentele timpul intre facultate si videochat in Iasi?

0
98
videochat-iasi

Pentru multe fete, studentia este cea mai buna perioada in care isi pot descoperi abilitatile si talentele. Cele care decid sa isi ia viata in propriile maini nu se multumesc cu putin si isi propun sa munceasca intr-un loc in care sa castige usor si repede. Unul dintre ele este videochatul, un domeniu din ce in ce mai cautat de catre tinerele ambitioase si perseverente.

Spre exemplu, in capitala Moldovei sunt sute de studente care fac videochat in Iasi. Acestea sunt modele la Studio20, cel mai cunoscut studio de videochat, un loc in care invata cum sa se prezinte in fata camerei video si cum sa vorbeasca cu admiratorii din toata lumea. Activitatea lor consta in discutii cu oameni din toate colturile lumii, mai exact barbati care sunt interesati de o companie placuta si pe care o cauta pe platformele specializate.

Si pentru ca timpul petrecut online inseamna bani, fetele care fac videochat in Iasi se aleg cu sume frumusele, bani cu care se pot intretine si isi pot continua studiile fara probleme. Unele modele ajung sa castige chiar si 10.000 de dolari pe luna, sume pe care aleg sa le investeasca intr-un apartament, o masina sau in lucrurile de care au nevoie.

Cum se imbina videochatul cu studentia?
In videochat, totul este posibil. Spre exemplu, tinerele care fac videochat Iasi la Studio20 au un program flexibil, astfel ca lucreaza in ture de dimineata, la pranz sau seara pentru a putea merge la cursuri. Ele isi aleg singure programul, la fel cum isi aleg si pseudonimul cu care se prezinta in fata fanilor.

Aceasta libertate de alegere le ajuta sa persevereze in domeniu si sa devina din ce in ce mai bune atunci cand fac videochat. Spre deosebire de un job oarecare, meseria de model este mult mai atractiva, gratie atat castigurilor fascinante, cat si a celorlalte beneficii oferite. De exemplu, Studio20 Iasi le ofera cele mai bune conditii de lucru modelelor sale, pentru ca acestea sa se simta exact ca acasa.

Legalitatea si corectitudinea sunt principii de baza ale acestui studio de videochat din Iasi, astfel ca tinerele care se prezinta la interviu si accepta oferta sunt invitate sa semneze inca din prima zi un contract de artist-interpret pentru venituri sigure si legale. Acest aspect le ajuta sa faca fata tuturor provocarilor intalnite pe parcursul studentiei si le ofera siguranta ca au un loc de munca stabil, unde practica o meserie ca oricare alta.

Mai au timp liber fetele care fac videochat in Iasi?
Desi multi cred ca modelele isi petrec tot timpul in studio, lucrurile stau cu totul altfel. Programul zilnic este de 8 ore, insa tinerele care fac videochat in Iasi isi pot lua pauze ori de cate ori simt nevoia pentru a se deconecta. Mai mult, acestea participa la cursuri gratuite de limba engleza si cultura generala, insa doar daca doresc sa invete mai mult si sa castige mai bine.

In timpul lor liber, #girlsfromstudio20, cum mai sunt numite modelele, se relaxeaza in city break-uri, la spa-uri, in saloanele de infrumusetare si iau pusul orasului la cele mai tari evenimente. De asemenea, acestea se preocupa si de terminarea studiilor din dorinta de a deveni cat mai rapid femei independente si cu un viitor stralucit in fata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.