Cursurile pentru copii, sansa unui start dintre cele mai reusite in viata!

0
3
cursuri pentru copii

 

Succesul se invata de la varste fragede pentru a deveni un mod de viata la maturitate. Pregatirea copiilor pentru lumea reala, prin intermediul unor programe special concepute pentru nivelul lor, ii va ajuta sa se adapteze mai usor in orice situatie, luand decizii dintre cele mai favorabile pentru ei.

Participarea la cursuri pentru copii le va imbogati bagajul de cunostinte, cu notiuni practice si utile, pe care le vor putea folosi oriunde si oricand. Dezvoltarea personala in randul copiilor este un instrument extrem de valoros pentru ei. Modulele organizate pentru acestia nu ii vor incarca cu informatii inutile sau pe care sa nu stie cum sa le foloseasca in avantajul lor, ci, din contra, le vor pune la dispozitie tehnici si notiuni cu aplicabilitate in viata zilnica, pe care le vor aprofunda, invatand cum si in ce context sa le acceseze.

Copiii isi pierd interesul atunci cand primesc informatii pe care nu le pot corela cu nimic din sistemul lor. Pentru ei este foarte important sa inteleaga modul in care pot aplica acele notiuni si cum sa le integreze in mediul lor de crestere.

Programe coerente pentru liderii de maine

Un program complet si coerent de dezvoltare personala pregateste copiii pentru situatii reale. Acestia sunt ghidati pentru a-si descoperi skill-uri personale si profesionale care ii vor ajuta pe parcursul intregii vieti. Daca iti doresti sa-i dai juniorului tau un start reusit, pe un fagas bun, apeleaza la programele de cursuri pentru copii! Asadar, inscrie-te pe successacademy.ro.

Grupele sunt alcatuite din maximum 12 cursanti la cursurile organizate in sala si maximum 15 cursanti la cursurile organizate in mediul online, limitele de varsta fiind cuprinse intre 11 si 14 ani. Numarul mic de participanti dintr-o grupa permite trainerilor sa se ocupe cu atentie de fiecare copil in parte, oferindu-i timpul necesar pentru a aprofunda notiunile prezentate.

cursuri pentru copii

Beneficiile unor cursuri pentru copii sunt numeroase si pe termen lung. Dintre acestea, printre cele mai importante sunt cresterea increderii de sine, exprimarea cu lejeritate, fara a fi timorati, sustinerea parerilor intr-o discutie competitiva, capacitatea de a-si face prieteni mai usor si de a se organiza eficient.

Pe langa acestea, copiii invata sa vorbeasca engleza fluent, structura cursurilor favorizand dezvoltarea competentelor lingvistice in aceasta limba de circulatie internationala. Saptamanal, grupa de juniori participa la o sesiune in limba romana, precum si la una in limba engleza, vocabularul copiilor fiind imbunatatit si orizontul cunoasterii extins. Grupele sunt formate in functie de varsta cursantilor si de nivelul acestora de engleza, pentru a nu exista discrepante intre participanti.

Skill-uri de invingator

La sesiunile de cursuri pentru copii, acestia isi slefuiesc calitatile cu care au fost inzestrati sau dobandesc skill-uri importante noi. Autocunoasterea si dezvoltarea personala, gandirea critica si analitica, comunicarea constructiva, inteligenta emotionala si intrapersonala ii vor ajuta sa traiasca un stil de viata echilibrat, sa fie independenti si stapani pe propriul destin.

Inscrie-l pe juniorul tau la singura scoala din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului de business si va avea parte de sedinte de training, sprijin si evaluare constanta, care sa il ajute sa isi atinga adevaratul potential. Prin parcurgerea celor mai realiste cursuri pentru copii, acesta nu se va aglomera cu informatii nefolositoare, ci va acumula un bagaj cu notiuni extrem de practice si performante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.