Iata de ce sa ramai si dupa program intr-un studio de videochat din Bucuresti!

0
11
studio videochat Bucuresti
studio videochat Bucuresti

Implicarea si munca serioasa aduc intotdeauna rezultate bune, indiferent de domeniul in care lucrezi. Acest adevar este valabil inclusiv atunci cand activezi ca model intr-un studio videochat Bucuresti si pui pasiune in ceea ce faci. Orele lucrate suplimentar aduc bani mai multi, dar si refacerea si relaxarea de dupa program sunt la fel de importante.

Intr-adevar, poti ramane in studio nu numai pentru ore de lucru suplimentare, ci si pentru relaxare, deoarece locatiile marilor companii de profil iti pun la dispozitie spatii create special in acest scop. Iata cum se petrec lucrurile pentru fetele care lucreaza ca model online!

Relaxarea, posibila chiar la studio!

Fiecare studio de videochat din Bucuresti este conceput astfel incat sa asigure nu doar spatii de lucru ideal amenajate, ci si conditii de relaxare pentru fete, odata ce si-au incheiat programul sau de fiecare data cand simt nevoia unei pauze.

De exemplu, locatia Studio-20.ro din Piata Unirii, cu sediul in cladirea City Business Center, are 35 de camere frumos decorate, dar si numeroase zone de relaxare: cafenea, restaurant, masaj sau jacuzzi. La fel stau lucrurile la studioul din Piata Unirii sau in orice alta locatie din Capitala, unde fetele beneficiaza de cele mai bune conditii nu numai in timpul programului, ci si dupa incheierea acestuia.

Momentele petrecute dupa program, impreuna cu colegele, reprezinta si un excelent prilej pentru socializare. Fetele ajung sa se cunoasca mai bine, isi impartasesc reciproc diferite secrete, se ajuta de fiecare data cand au nevoie si ajung sa lege frumoase prietenii. Astfel, ajungi sa te simti la fel de bine ca acasa in locul in care lucrezi, fenomen cu care prea putine domenii de activitate se mai pot lauda.

Cum este programul intr-un studio de videochat din Bucuresti?

La majoritatea locurilor de munca obisnuite, programul este unul fix, care incepe la 8:00 sau 9:00 dimineata si dureaza pana dupa-amiaza, la 16:00, 17:00 sau 18:00, in functie si de pauzele existente. Niciunul dintre aceste aspecte nu este negociabil.

In schimb, intr-un studio de videochat din Bucuresti programul este flexibil si fiecare model are posibilitatea de a alege tura care ii convine mai mult si care se potriveste stilului sau de viata.

Concret, fetele pot sa aleaga intre trei ture diferite. Pot sa inceapa programul dimineata, la fel ca majoritatea angajatilor din Romania, astfel incat vor avea acelasi ritm de lucru precum cei mai multi prieteni si cunoscuti. Dar, daca dimineata au cursuri la facultate ori pur si simplu nu doresc sa se trezeasca devreme, pot alege sa inceapa programul dupa-amiaza tarziu. Exista si o a treia varianta, care consta in programul de noapte.

Orele lucrate in plus sunt rasplatite asa cum se cuvinte, prin bonusuri consistente. Mai precis, modelele primesc un bonus de 2% daca au fost online peste 90 de ore intr-o perioada de doua saptamani si 5% daca au fost online peste 100 de ore in acea perioada.

Asadar, orele lucrate peste program aduc bani mai multi, iar relaxarea de care ai parte intr-un studio videochat Bucuresti dupa program te face sa uiti de stres si sa legi frumoase prietenii. Astfel, devine clar de ce fetele experimentate nu se grabesc niciodata sa plece spre casa!

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.