Mesaj important pentru cei care au nevoie de fisa medicala pentru permis

0
88
Fisa medicala angajare - StandardMed

Zi de zi, apar situatii in care trebuie sa te deplasezi dintr-un spatiu in altul intr-un timp cat mai scurt. Cea mai simpla cale este cu ajutorul unui mijloc de transport, iar cea mai confortabila solutie este reprezentata de propria masina! Pentru toti viitorii soferi, dar si pentru cei care au nevoie sa isi reinnoiasca carnetul auto din diferite motive, fisa medicala pentru permis este obligatorie.

Doar la Fisamedicala.info gasesti cel mai bun raport calitate-pret, precum si servicii medicale de excelenta, executate in timp rapid si cu o dedicare absoluta. Astfel, obtii fisa medicala in aceeasi zi in care te-ai programat pentru exectuarea analizelor medicale necesare.

Atat pretul, cat si timpul de executie al analizelor medicale au fost reduse pentru ca intregul proces de obtinere al certificatului sa fie cat mai convenabil pentru cel care are nevoie de el.

Astfel, in cadrul clinicii Standard Med, fisa medicala pentru permis auto poate fi obtinuta in maximum o ora si jumatate de la completarea formularelor – in caz contrar, daca procesul de obtinere al certificatului dureaza mai mult, jumatate din pretul cerut va fi returnat.

In ceea ce priveste avantajele de ordin financiar, este bine de stiut ca oricine aplica pentru fisa medicala pentru permis auto categoriile A sau B, beneficiaza de 20 RON reducere din pretul de lista, aplicat la orice consultatie medicala din cadrul clinicii.

Pe de alta parte, clinica Standard Med promite excelenta dovedita de prezenta concomitenta a medicilor pentru toate cele sase specialitati necesare obtinerii certificatului medical.

Totodata, pacientii beneficiaza de amabilitatea si dedicatia personalului. Astfel, se depun toate eforturile pentru a atinge potentialul maxim de profesionalism in domeniul fiselor, avizelor si certificatelor medicale.

Cui i se solicita fisa medicala pentru permis?

Exista o multitudine de situatii in care este solicitata fisa medicala pentru permis, iar clinica Standard Med este autorizata pentru efectuarea tuturor examinarilor medicale clinice si paraclinice.

Totodata, de aici poate fi obtinuta si certificarea psihologica, ceruta pentru eliberarea fisei medicale auto, in concordanta cu prevederile legale in vigoare. Iata care sunt situatiile in care este solicitata fisa medicala pentru permis:

  • Fisa medicala pentru permis auto trebuie sa fie prezentata de cei care intentioneaza sa urmeze cursurile scolii de soferi; acestora li se solicita un aviz medical pentru obtinerea carnetului de soferi, care sa fie insotit de un aviz psihologic.

  • De asemenea, in situatia in care permisul auto a expirat, sau daca acesta trebuie reinnoit, sunt necesare analizele medicale pentru preschimbarea permisului auto, de data aceasta, fara aviz psihologic.

  • Persoanelor care au permisul anulat sau suspendat din diferite motive, cum ar fi diverse abateri, li se va cere un certifical medical specific redobandirii permisului auto, impreuna cu avizul psihologic.

Cu ce documente trebuie sa te prezinti?

In primul rand, cel care solicita fisa medicala pentru permis de pe www.fisamedicala.info, trebuie sa se asigure ca detine toate actele medicale necesare acesteia. Iata care sunt documentele medicale care trebuie prezentate:

– Cartea de identitate in original;

– Fisa de scolarizare – in cazul in care aceasta exista (perntru obtinerea permisului auto) sau permisul auto (pentru cei care au nevoie de preschimbarea permisului auto);

– Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa pentru permisul auto la punctul B) in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;

– Scrisoare medicala de la medicul diabetolog (in cazul bolnavilor de diabet);

– Ochelarii de vedere (daca e cazul).

Odata ce toate consultatiile au fost efectuate, beneficiarul serviciilor medicale primeste fisa medicala pentru permis, incheiata de catre medicul coordonator – astfel, toate consultatiile sunt efectuate in aceeasi zi in care este eliberat avizul medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.