Modelele de dulap metalic ignifug, din ce in ce mai cerute de clientii magazinelor de specialitate

0
17
dulap metalic

Numarul incendiilor raportate a crescut ingrijorator in ultimii ani. Imagineaza-ti ce repercusiuni ar avea un astfel de eveniment in cadrul unei institutii publice in care sunt depozitate documente sau echipamente de extrema importanta. Pentru a preveni propagarea focului si distrugerea anumitor obiecte care ar provoca pierderi inestimabile, din ce in ce mai multi clienti opteaza pentru achizitionarea modelelor de dulap metalic ignifug.

Integrarea unei astfel de piese de mobilier de la www.officeclass.ro in cadrul biroului sau firmei in care iti desfasori activitatea se poate dovedi extrem de benefica. Din pacate, unii administratori de firme asteapta pana se produce inevitabilul pentru a intelege utilitatea acestui dulap. Nu este cazul sa astepti declansarea unei catastrofe, pentru a face aceasta investitie. Planul de masuri de prevenire si protectie al oricarei societati ar trebui sa includa dotarea cu acest tip de mobilier.

Protectie excelenta in caz de incendiu

Avantajele numeroase ale acestor dulapuri te pot salva de la pierderi uriase. Sunt excelente pentru protectia documentelor, actelor, substantelor inflamabile, produselor chimice sau cele de dezinfectie si sterilizare. Orice bun material care necesita depozitarea in conditii de siguranta poate fi amplasat intr-un dulap metalic ignifug, beneficiind de protectie totala in caz de incendiu.

In functie de model, poate asigura o rezistenta la foc deschis de pana la 6 ore. Placile izolatoare de 25 mm grosime din usi si tipul de balama-sarniera speciala isi vor indeplini misiunea cu brio. De asemenea, structura stabila, sudata, din tabla de otel calitatea I constituie un plus pe lista punctelor forte ale acestui produs. Robustetea si rezistenta in timp sunt doua caracteristici care cantaresc greu in alegerea unui dulap metalic.

Compartimentare eficienta, cu rafturi reglabile

Interiorul este spatios si are o compartimentare practica, permitand depozitarea dosarelor, bibliorafturilor, hartilor, planselor sau echipamentelor de munca. Rafturile se pot regla pe inaltime, putand adapta interiorul la nevoile tale de stocare. Fiecare raft suporta o greutate maxima de 60 de kilograme, avand astfel posibilitatea de a sustine obiecte voluminoase, fara a ceda sau a-si schimba forma, curbandu-se.

In cazul modelelor de dulap metalic ignifig cu rezistenta de maximum o ora la foc deschis, acestea sunt acoperite in zonele neetanse cu un material special, care in caz de incendiu sau temperaturi inalte se dilata, obturand calea aerului si patrunderea focului.

Garantia unor produse ce respecta standarde ridicate de protectie

Dupa cum poti observa, aceste dulapuri sunt definite de caracteristici premium. Suprafata metalica este tratata cu substante termorezistente, certificate de standardele europene. Vopseaua ignifuga este, de asemenea, rezistenta la coroziune, variatii de temperatura, umiditate si substante chimice.

Daca esti un iubitor al mediului inconjurator si iti doresti ca firma ta sa contribuie la protejarea acestuia, afla ca acest mobilier este o investitie sustenabila. Materialele de fabricatie sunt reciclabile, pot fi recuperate si refolosite.

Livrare in stare complet asamblata

Probabil au fost situatii in care asamblarea anumitor piese de mobilier ti-a pus nervii la incercare. In cazul unui dulap ignifug, insa, ai scapat de aceasta povara, acesta fiind livrat complet asamblat. Nu mai este nevoie sa studiezi schitele sau sa angajezi alte persoane care sa se ocupe de montaj.

Investeste intr-un dulap metalic cu protectie ignifuga si pune la adapost documentele importante!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.