Primul bilet este intotdeauna special! Cum pariezi in cadrul unei agentii pariuri?

0
47
agentii pariuri

Marile case de pariuri au agentii pariuri stradale in majoritatea localitatilor, iar daca este vorba de un oras mare, cam toate cartierele iti ofera variante multiple. Concurenta intre casele de pariuri este foarte mare, motiv pentru care atat in online, cat si in cadrul agentiilor stradale, bonusurile, concursurile si cotele speciale sunt doar cateva dintre metodele prin care fiecare agentie incearca sa castige cat mai multi clienti.

In primul rand, alegerea unei agentii pariuri trebuie sa depinda de cativa factori importanti, precum varietatea pe care o ofera, cotele si accesibilitatea. O oferta variata nu se refera numai la numarul de sporturi pe care le ai la dispozitie, ci si la numarul de optiuni pentru fiecare eveniment sportiv. In plus, trebuie sa stii ca multe case de pariuri au o oferta mai larga in online decat in agentii. Pariurile sunt atragatoare atunci cand cotele sunt mari, asadar acest detaliu este foarte important.

De exemplu, pe langa cotele foarte bune pe care le ofera pentru evenimentele sportive din fiecare zi, Get’sBet iti da sansa de a alege un meci pe bilet din sectiunea Maxi Cote. Atunci cand incluzi mai multe evenimente pe bilet sau suma pe care o pariezi este mare, diferenta de la 1,35 la 1,50 poate insemna foarte mult.

Accesibilitatea este, de asemenea, un aspect important in prezent. Astfel, poti alege sa consulti listele din agentie si sa iti notezi codurile evenimentelor si optiunilor de pariere pe care le alegi sau poti face totul online, de pe laptop sau telefon.

Pe langa faptul ca online poti analiza mult mai eficient lista cu evenimente, biletul virtual este mult mai usor de realizat, modificat si verificat. Iata cum sa realizezi un bilet virtual pe care sa il depui in cadrul unei agentii pariuri!

– Consultarea ofertei. Odata ce ai intrat pe site, vei vedea cele mai importante evenimente din ziua respectiva. Acestea pot fi meciuri de fotbal, tenis sau alte sporturi, insa cu siguranta sunt cele care atrag atentia pariorilor. Daca vrei sa gasesti mai multe evenimente, va trebui sa alegi sportul si competitia in coloana cu evenimente.

– Construirea biletului. Atunci cand ai accesat un meci de fotbal din oferta, de exemplu, iti vor fi afisate optiunile de pariere si cotele aferente. Fie ca vrei sa alegi un castigator, numarul de goluri, marcatorul, totalul de cornere dintr-o repriza sau orice altceva, tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe cota respectiva. Vei vedea ca optiunea a fost adaugata pe biletul virtual din dreapta ecranului.

– Alegerea pariului. Dupa ce ai inclus toate evenimentele si optiunile pe care le doresti, trebuie sa alegi tipul de pariu. Biletul virtual iti permite sa pariezi simplu sau tip sistem. In plus, trebuie sa completezi miza pe care doresti sa o depui. Unele agentii de pariuri iti ofera bonusuri pentru un anumit numar de selectii, iar bonusul aferent va fi afisat tot pe biletul virtual.

– Validare si depunere. Dupa ce ai verificat inca o data optiunile alese, ai ales tipul de pariu si ai introdus suma, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de validare. Site-ul va genera un cod corespunzator biletului virtual, iar acest cod trebuie comunicat casierului din cadrul oricarei agentii pariuri stradale. Casierul va incasa suma si iti va oferi biletul imprimat. Tot ce trebuie sa faci in continuare este sa te bucuri de spectacolul evenimentelor sportive pe care ai pariat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.