Stiati ca… o friteuza profesionala va poate ajuta sa preparati inclusiv deserturi in restaurantul dumneavoastra?

0
14
friteuza profesionala
friteuza profesionala

Odata achizitionata, o friteuza profesionala isi dovedeste utilitatea intr-o bucatarie in mai multe feluri decat s-ar fi asteptat cumparatorul initial. De fapt, cu cat bucatarul este mai inspirat, cu atat o poate folosi pentru pregatirea mai multor specialitati de mancare.

Aceste echipamente sunt folosite, de obicei, pentru preparate din cartofi, chiftelute sau carne de pui, insa la fel de bine se pot pregati si deserturi, precum diferite retete de gogosi foarte gustoase, mereu apreciate de clienti. Imaginatia si priceperea chefului reprezinta singurele limite pentru tipurile de mancare ce pot fi pregatite!

Toate felurile in care va ajuta o friteuza profesionala

Un astfel de echipament de la Fresco Expert, absolut necesar intr-o bucatarie profesionala, functioneaza destul de simplu. Este vorba despre o cuva incalzita cu ajutorul curentului electric sau al gazului, care este umpluta partial cu ulei. Atunci cand acesta se incinge, in el sunt cufundate un cos sau o sita cu alimentele care urmeaza sa fie pregatite, precum cartofi prajiti, aripioare de pui, gogosi sau alte preparate, indiferent ca e vorba de feluri principale sau de deserturi.

O friteuza profesionala este unanim apreciata pentru calitatile sale, dintre care cele mai importante sunt urmatoarele:

datorita faptului ca sunt puse intr-o baie de ulei care le inconjoara din toate partile, alimentele pregatite in acest fel se prajesc intotdeauna in mod uniform, ceea ce le face nu numai sa arate foarte bine, ci si sa aiba un gust delicios. Diferenta este mare fata de alte dispozitive in care preparatele sunt prajite doar pe o parte si trebuie intoarse, periodic;

odata ce uleiul din cuva a ajuns la temperatura dorita, timpul de preparare este mai scurt decat in cazul oricarei alte solutii existente intr-o bucatarie. Prin urmare, o cantitate impresionanta de mancare poate fi prajita intr-un timp foarte scurt, iar clientii nu vor astepta mai mult decat este normal, indiferent de aglomeratia care poate sa apara, la anumite ore, intr-un restaurant;

capacitatea de pregatire rapida a alimentelor, precum si tehnologia de ultima ora utilizata in procesul de fabricatie fac ca o friteuza profesionala sa asigure un consum redus de energie. Intr-adevar, consuma o cantitate de curent electric sau de gaz mult inferioara celei utilizate de alte echipamente, care nu asigura o prajire la fel de rapida. Asta inseamna economii pentru proprietarul restaurantului si, in acelasi timp, un impact scazut asupra mediului inconjurator, important in contextul actual, cand tot mai multi oameni devin constienti de modul in care actiunile lor afecteaza planeta pe care traiesc;

structura din inox de buna calitate asigura o rezistenta sporita in timp si, de asemenea, permite o curatare usoara a friteuzei la sfarsitul zilei de lucru;

sunt disponibile numeroase modele de friteuza profesionala, potrivite pentru orice bucatarie. Ele pot fi alese in functie de tipul de alimentare, de numarul de cuve sau de capacitatea fiecareia dintre acestea, precum si de firma producatoare.

In magazinul online Fresco.ro veti gasi o oferta variata, de peste 60 de modele de la producatori de top pe plan international, potrivite pentru orice bucatarie si gata sa asigure satisfactia inclusiv pentru cei mai pretentiosi clienti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.