Vrei sa faci videochat in Bucuresti de acasa? Afla de ce NU este o decizie buna!

0
52
videochat Bucuresti
videochat Bucuresti

Sa faci videochat in Bucuresti de acasa poate parea tentant, deoarece iti ofera beneficiul de a lucra cand vrei din confortul locuintei tale, dar ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a lua aceasta decizie, iar in acest articol vei afla de ce.

La prima vedere poate parea mai simplu sa lucrezi de acasa, dar adevarul este diferit. Nu este usor sa te descurci pe cont propriu, fara sa ai in spate o echipa de profesionisti dispusi sa te ajute! Iata de ce majoritatea modelelor online nu obtin castiguri mari atunci cand fac videochat Bucuresti de acasa:

  1. Nu au parte de training

Un studio profesionist asa cum este Studio-20.ro le ofera modelelor online training de specialitate, in care invata tot ce este necesar sa stie despre aceasta activitate. De aceea, ele stiu inca de la inceput ce trebuie sa faca in fata camerei web, cum trebuie sa se comporte si cum sa isi mareasca veniturile.

Modelele care aleg sa isi desfasoare activitatea la domiciliu nu beneficiaza de acest avantaj si se simt “pierdute”. In calea lor apar tot felul de obstacole care le determina pe multe dintre ele sa renunte la meserie.

  1. Nu se simt foarte motivate

In afara unui cadru organizat, este foarte usor sa devii delasatoare. Cel mai probabil, in primele zile ca model online vei fi entuziasmata si vei incerca sa petreci cat mai multe ore online, dar dupa ce partea de inceput va trece, vei fi din ce in ce mai putin motivata. Acasa, este usor sa iti gasesti alte activitati si sa amani tot mai mult momentul in care vei accesa site-urile de specialitate.

Pentru a castiga peste 10.000 de dolari din videochat Bucuresti, este esential sa muncesti minimum 8 ore pe zi, fapt care ti se va parea greu de realizat acasa, deoarece vei fi distrasa de diversi factori. Ca sa ai succes in aceasta meserie, trebuie sa fii ambitioasa si perseverenta, iar un cadru organizat te va ajuta sa iti mentii motivatia, astfel incat, la final, sa te bucuri de incasari fabuloase!

  1. Nu au conditii bune de lucru

Studiourile de videochat din Bucuresti pun la dispozitia modelelor camere mobilate modern si echipate cu aparatura de ultima generatie. In plus, modelele care lucreaza in cadrul unui studio beneficiaza de suport tehnic 24/7. Prin urmare, orice dificultate ar putea intampina in timpul sesiunilor online va fi remediata in cel mai scurt timp de catre specialisti, fapt care nu se intampla in cazul femeilor care lucreaza pe cont propriu.

Daca vei alege sa faci videochat de acasa, nu vei beneficia de aparatura performanta si de toate conditiile de lucru oferite de catre un studio si nici de suport tehnic permanent. Indiferent de problema care va aparea, va trebui sa o rezolvi singura, iar daca nu ai cunostinte de ordin tehnic, cu siguranta iti va fi foarte greu.

Pe deasupra, Studio 20, cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, le ofera modelelor online ajutor financiar la inceput de activitate. Ele primesc 1000 de dolari pe luna indiferent de performanta lor in domeniu si sunt ajutate sa isi completeze garderoba si trusa de machiaj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.