Andreea Mantea nu va mai prezenta cel de-al treilea sezon al show-ului ,,Puterea Dragostei”

0
165
Andreea Mantea

Timp de doua sezoane, Andreea Mantea a fost prezentatoarea show-ului matrimonia ,,Puterea Dragostei” difuzat pe Kanal D. Se pare ca emisiunea a ajuns la final, iar o alta prezentatoare ii va lua locul in cel de-al treilea sezon. Show-ul urmarit de peste 5 milioane de romani va avea Marea Finala pe 26 iulie.

Barbara Luna Sipos, papusa Barbie din Ungaria, nu isi gaseste un loc de munca din cauza aspectului

,,Pe masura ce ne apropiem de Marea Finala, emotiile, tensiunile cresc, cum e si firesc. Am trecut, alaturi de concurenti, printr-o multime de stari sufletesti, m-am atasat de ei. Am suferit odata cu ei, m-am bucurat atunci cand ei au avut motive sa fie fericiti. Am asistat si la izbucniri ale orgoliilor, la dezamagiri, pentru ca e omeneste sa treci si prin așa ceva.”, a spus fosta prezentatoare.

Fiul acesteia, David, a fost alaturi de mama lui in Turcia pe toata perioada filmarilor show-ului. In contextul actual, acestora le-a fost imposibil sa se intoarca in Romania pentru a-si vedea prietenii si familia. Acestia abia asteapta sa se intoarca acasa pentru ca David sa isi revada bunicii.

Andreea Mantea va fi inlocuita de Cristina Mihaela Dorobantu

Cristina Mihaela Dorobantu va fi prezentatoarea celui de-al treilea sezon al show-ului matrimonial ,,Puterea Dragostei”. Fosta concurenta de la ,,Bravo ai stil!” a declarat ca este foarte bucuroasa ca va putea face parte din acest show extraordinar.

Aceasta este nerabdatoare sa ii cunoasca pe concurenti si spera sa le poarte noroc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.