Ben Affleck a dezvaluit adevaratul motiv pentru care a parasit proiectul The Batman

0
127
Ben Affleck a dezvaluit adevaratul motiv pentru care a parasit proiectul The Batman

La mai bine de un an de la anuntul sau ca va renunta la rolul de The Dark Knight, Ben Affleck s-a deschis asupra deciziei sale intr-un interviu pentru New York Times.

 

Ben Affleck trebuie sa regizeze si sa joace in filmul DC inainte de a ateriza cu cineastul Matt Reeves si cu noul Caped Crusader, Robert Pattinson. In profil, Affleck s-a deschis despre lupta sa cu alcoolismul, experienta sa tulburatoare in proiectul „Justice League” si deciziile care l-au condus la urmatorul sau rol in „The Way Back”.

 

Timpul sau zbuciumat petrecut in „Justice League” (care a adunat doar 658 milioane de dolari, o dezamagire la box-office avand in vedere bugetul masiv) a fost doar unul dintre motivele pentru care a optat sa paraseasca urmatorul film din franciza Batman, a spus Affleck.

 

„Am aratat cuiva scriptul lui The Batman”, a spus el. Au spus: “Cred ca scenariul este bun. De asemenea, cred ca te vei ineca in alcool daca treci din nou prin ceea ce tocmai ai trecut.”

 

Ben Affleck a jucat pentru prima oara ca The Dark Knight in filmul „Batman v Superman: Dawn of Justice” (2016). In acelasi an, el a interpretat si el un rol necreditat ca Batman in „Suicide Squad”. Desi a scris deja scenariul filmului, Reeves, care a preluat functiile de regie pentru „The Batman” in februarie 2017, a ales sa scrie in schimb propria sa versiune.

 

Reeves a lansat recent primele fotografii cu Pattinson in rolul de Batman in filmul care urmeaza, care este programat pentru premiera pe 25 iunie 2021.

 

De asemenea, Ben Affleck s-a aratat sincer in legatura cu lunga sa batalie cu alcoolul. El a vorbit despre cele trei aspecte ale sale in reabilitare si despre alti actori care s-au luptat cu aceasta problema, precum Bradley Cooper si Robert Downey Jr., care l-au ajutat in calatoria sa spre sobrietate.

 

„Unul dintre lucrurile despre recuperare pe care cred ca oamenii le trec uneori cu vederea este faptul ca incalca anumite valori. Fii sincer. Fi responsabil. Ajuta-i pe alti oameni. Scuza-te cand gresesti. ”

 

Ambele situatii au avut in cele din urma o mana in decizia sa de a juca in urmatorul sau film, „The Way Back”. Denumit initial „The Has been”, filmul urmareste un fost mare baschetbalist (Affleck), care se lupta cu dependenta si incearca o revenire devenind antrenorul unei echipe de baschet de liceu. Gavin O’Connor a regizat filmul si a scris scenariul alaturi de Brad Ingelsby.

 

„Niciodata nu am fost foarte avers pentru risc – evident, in bine sau rau”, a spus el. „In ceea ce priveste„ The Way Back ”, beneficiile, pentru mine, au depasit cu mult riscurile. Mi s-a parut foarte terapeutic.”

 

„The Way Back” va debuta in teatre pe 6 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.