Bianca Pop – Amenintari la adresa lui Serban Huidu

0
847

Bianca Pop – Amenintari la adresa lui Serban Huidu

In dimineata lui 4 august, liderul clanului Duduianu a fost ucis in urma unui conflict intre interlopi. Moartea acestuia a starnit controverse. Serban Huidu a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care isi exprima nemultumirea vis-a-vis de interesul si atentia acordata acestui caz.

Serban Huidu a mentionat ca Emi Pian este “un jeg”. Ispita de la Insula Iubirii, Bianca Pop, a vazut mesajul acestuia si nu a ezitat sa reactioneze. Aceasta are o relatie apropiata fata de familia interlopului.

Mesajul lui Serban Huidu:

„Bai fratilor dar cine e jegul e asta? Zici ca e cel putin rege. E plin feedul de el. Un magraon de toata jena, un interlop ce nu lega 2 vorbe. Un cartofor infect. Si toata lumea il baga in seama.

Uite asa ne dispar „valorile” oameni buni. O sa ramana Romania fara cartofori proxeneti si smecherasi. Vai de ” mafiotii” nostri. Si de ” ziaristii” care atat stiu”

Bianca Pop – Amenintari la adresa lui Serban Huidu

Bianca Pop, ispita la Insula Iubirii, si-a exprimat nemultumirea fata de mesajul prezentatorului de la Cronica Carcotasilor, in exclusivitate pentru CANCAN.RO:

„Nu am cuvinte. Am primit de la un prieten postarile lui Huidu. Nu are cum sa faca el asa ceva, sa vorbeasca asa. El este un criminal, a luat vietile oamenilor nevinovati. Iti jur, asta isi ia bataie! Mi s-a facut rau, nu am cuvinte, il distrug, jur. Emi Pian a fost un om de nota 10, un om cu sufletul mare. Emi a fost prietenul meu bun! Nu permit nimanui sa-i pateze imaginea si sa-si bata joc de ceea ce traieste familia lui Emi Pian acum. Nu permit sa isi bata nimeni joc de durerea familiei lui! Treaba asta nu ramane asa!

Aceasta nu este singura reactie pe care Bianca Pop si-a exprimat-o dupa citirea mesajului transmis de Serban Huidu. Una dintre pozele publicate de ispita pe Instagram pare a fi o amenintare la adresa prezentatorului de la Cronica Carcotasilor.

Bianca Pop: “Ne p…m Pe tine curand! Eu si fam lui!”

Bianca Pop amenintari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.