Cocaina, preferata de porcii mistreti care au mancat si distrus marfa ascunsa in padure in valoare de 22.000 de dolari

0
76
Cocaina, preferata de porcii mistreti care au mancat si distrus marfa ascunsa in padure in valoare de 22.000 de dolari

Ascunderea unei rezerve de cocaina in valoare de 22.000 de dolari in padure s-ar putea sa nu fi fost cea mai groaznica idee la care s-au gandit acesti traficanti de droguri, dar cu siguranta a fost cea mai putin eficienta, una cu care porcii mistreti nu au fost de acord. Conform Newsweek, o hoina de mistreti a distrus-o fara mila, cu o indiferenta totala.

 

Aceasta farsa a Mamei Natura a fost descoperita dupa ce politistii i-au ascultat pe membrii bandei si i-au auzit plangandu-se de pagubele produsului lor. Arestarea celor trei suspecti albanezi si un suspect italian dupa aceea a fost destul de rapida.

Conform The Local, animalele au rupt un pachet sigilat de cocaina si au continuat sa imprastie continutul in padurile din apropiere.

 

Drogurile proveneau initial din Perugia, inainte de a fi ascunse in padurea toscana din apropiere de Montepulciano, dupa care erau vandute in jurul Arezzo. Potrivit Fox News, gasca fusese destul de prolifica inainte de arestari, vanzand doua kilograme pe luna cu preturi intre 90 si 120 dolari pe gram.

 

Omorul unui albanez de 21 de ani in 2018, care a fost legat de droguri, a facut ca autoritatile sa se implice in caz. Un grup de albanezi, care erau legati de victima, au devenit rapid persoane de interes.

 

In cele din urma, politia a fost corecta in presupunerile lor. Ancheta s-a intins intre septembrie 2018 si martie 2019. Politistii au aflat repede ca unul dintre membrii bandei a folosit un club de noapte din Arezzo pentru a-si vinde marfurile.

 

Desigur, aveau nevoie de dovezi clare pentru a asigura condamnarile ulterioare – de aici si ascultarea telefoanelor. Asa cum se spune, doi dintre suspecti sunt acum in arest la domiciliu, in timp ce ceilalti doi sunt in inchisoare.

 

Intre timp, ceea ce s-a intamplat cu animalele curioase ramane necunoscut.

 

Porcii mistreti sau cinghiale au fost observati din ce in ce mai mult in mediul rural al Italiei. Lista reclamantilor a fost formata anterior de automobilisti si fermieri, dar este probabil sigur ca cel putin patru traficanti de droguri le impartasesc ferm sentimentele.

 

Situatia s-a agravat atat de mult, incat fermierii au protestat la Roma in aceasta luna, cerand guvernului sa ia masuri impotriva acestor animale. Accidentele de vehicule, precum si pagubele aduse terenurilor agricole au devenit aparent prea mult pentru a face fata cetatenii.

„Nu mai este doar o problema de compensare, ci o problema de siguranta personala si trebuie rezolvata”, a declarat Ettore Prandini, presedintele asociatiei agricole Coldiretti.

“Ministerele si conducatorii regiunilor si municipalitatilor trebuie sa actioneze intr-o maniera concertata pentru a elabora un plan extraordinar fara obstacole administrative, in caz contrar, problema se va agrava”, a spus el.

In opinia sa, oficialii au confirmat ca acesta este deja cazul – lucrurile s-au agravat substantial in aceasta privinta in ultimii patru ani. Populatia de mistreti din Italia de 2 milioane s-a dublat din 2015 si a provocat 10.000 de accidente rutiere pe an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.