Comunicat de presa: Finalizarea implementarii măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma THC Projects SRL

0
94

SC THC Projects SRL anunță finalizarea proiectului cu titlul ” GRANT INVESTITII THC PROJECTS SRL”, nr  M2-2432. Proiectul s-a derulat pe o perioadă de 6 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv între 09-12-2020 și 16.06.2021.

Obiectivul proiectului a constat în sprijinirea SC THC Projects SRL a cărei activitate curentă, desfășurată în domeniul prelucrarii datelor, administrarea paginilor web şi activităţi conexe – cod caen 6311, a fost afectată de răspândirea virusului SARS-CoV-2. Sprijinul s-a acordat prin ajutorul de stat sub formă de grant pentru capital de lucru, în baza formularului electronic de înscriere şi a documentaţiei anexe, prin măsura “Granturi pentru capital de lucru”, implementată de către Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA) şi Agenţia pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările şi modificările ulterioare.

Principalele rezultate obţinute în urma implementării proiectului au fost:

-menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului a fost de 834.813,75 lei (valoarea totală) din care : 725.925 lei grant și 108.888,75 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Date contact: Florica Maria , maria.f@thcprojects.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.