Craiova | Pacientii cu COVID-19 tratati prin ozonoterapie

0
109
ozonoterapie

Pacientii infectati cu noul coronavirus vor fi tratati in Craiova prin ozonoterapie. In Craiova, Bucuresti si Timisoara au ajuns 4 aparate pentru ozonoterapie. Pacientii internati la spitalul de Boli Infectioase, Craiova, testati pozitiv cu COVID-19, vor beneficia de acest tratament.

“Beneficiul mare al ozonului este ca combate hipoxia” a declarat Vicepresedintele Societatii Stiintifice Romane de Oxigen-Ozonoterapie.

Pacientii cu COVID-19 din Craiova vor fi tratati prin ozonoterapie!

Gabriel Mogos, Vicepresedintele Societatii Stiintifice Romane de Oxigen-Ozonoterapie, sustine ca ozonoterapia este o tehnica moderna ce si-a dovedit eficienta in combaterea mai multor boli.

Ozonoterapia nu este un termen nou pentru craioveni. Gabriel Mogos foloseste aceasta tehnica de 12 ani in clinica sa din Craiova.

Medicii romani vor folosi ozonoterapia pentru a trata pacientii infectati cu noul coronavirus. Acestia colaboreaza cu alti medici din Spania si Italia.

Prin intermediul tratamentului, se va administra un amestec de oxigen si azot. Ozonoterapia nu va inlocui tratamentul specific pentru noul coronavirus. Medicii specialisti de pe sectiile de ATI vor folosi aceasta tehnica.

„Beneficiul mare al ozonului este ca, in primul rand, combate hipoxia. Lucru care vedem ca se intampla si s-a demonstrat ca astfel de pacienti au probleme respiratorii, pneumonii. De asemenea, creste imunitatea pacientilor. Il omogenizam si o sa vedeti deja, culoarea se face rosu aprins. Si acum putem sa vedem si comparativ, ca sa va faceti o idee, daca am uitat cum arata. Inclusiv si fata de cel de jos este mult mai deschis. Este un sange bagat in oxigen”,spune vicepresedintele Societatii Stiintifice Romane de Oxigen-Ozonoterapie, medicul Gabriel Mogos.

Initial, tratamentul va fi aplicat pacientilor de pe sectia terapie intensiva.

Adina Turcu, manager Spitalul de Boli Infectioase Craiova:

„In cateva zile va incepe si tratamentul cu ozonoterapie pentru pacientii internati in Spitalul Victor Babes. Se va incepe tratamentul pentru cei din Terapie Intensiva si se va continua administrarea si la cei care se adreseaza din cadrul sectiilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.