Cum arata cea mai scumpa masca de protectie din lume

0
86
Cea mai scumpa masca din lume

Daca te intrebi cat costa cea mai scumpa masca de protectie din lume, afla ca valoarea acesteia este de 1,5 milioane de dolari. Masca este confectionata din aur alb si 3.600 diamante. Masca este opera unui bijutier israelian. Iata cum arata cea mai scumpa masca de protectie din lume!

Cum arata cea mai scumpa masca de protectie din lume?

Masca iese din sfera banalitatii. Bijutierul israelian si-a dorit un accesoriu util, opulent si extravagant. Diamantele albe si negre aplicate pe toata suprafata mastii ii ofera acesteia un aspect unic. Chiar daca pretul de 1.5 milioane de dolari pare a fi exagerat, in realitate, suma apreciata este cat se poate de corecta.

Pentru cei incantati de ideea opulentei, masca de 1.5 milioane de dolari este un accesoriu, util si necesar! Chiar daca aurul de 18 karate nu reprezinta o bariera in fata COVID-19, filtrele de inalta protectie N99 cu care masca este dotata sigur sunt un adevarat ajutor in fata virusului.

Filtrul nu a fost alegerea bijutierului. Un cumparator i-a cerut acestuia sa confectioneze cea mai scumpa masca de protectie din lume, care sa se incadreze in normele de siguranta.

Desi masca este eficienta in fata virusului, aceasta este destul de greu de purtat, datorita greutatii sale de 270 grame. Orice masca de protectie obisnuita cantareste de 100 de ori mai putin decat aceasta.

Cumparatorul a avut doua dorinte:

  • accesoriul trebuie sa fie gata pana la sfarsitul anului;
  • trebuie sa fie cea mai scumpa masca de protectie din lume!

Proprietarul companiei de bijuterii Yvel, a raspuns, bucuros, ca a fost usor sa indeplineasca ce-a de-a doua dorinta a valorosului sau client.

Numele cumparatorului celei mai scumpe masti de protectie din lume nu a fost dezvaluit. Acesta este un chinez din Statele Unite ale Americii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.