Fratele Alinei Pana de la Exatlon a fost atacat in plina strada. ”L-au impuscat si l-au taiat cu sabia”

0
220
fratele alinei pana

Calin Pana, fratele Alinei Pana de la Exatlon a fost atacat in plina strada, in comuna Chiajna. Alaturi de el in masina mai era un prieten, care la randul sau a suferit rani in urma atacului.

Vloggerita Irina Deaconescu a dat vestea cea mare. Cristi Manea va fi tatic!

Din primele informatii se pare ca incidentul a avut loc joi seara la ora 20:30, cand masina celor doi a fost blocata in trafic. Au fost atacati de un grup de 30 de indivizi care s-au napustit asupra lor cu pistoale si sabii. Desi au incercat sa se baricadeze in masina, fratele Alinei Pana si prietenul lui au fost scosi cu forta, agresiunea continuand.

”Le-au blocat masina in trafic si au tras inspre ei cu focuri de arma. Dupa ce i-au scos din masina, i-au impuscat si i-au taiat cu sabiile. Prietenul fratelui meu a intrat in coma, dupa ce l-au impuscat in picior. A pierdut foarte mult sange, l-au taiat cu sabiile. Fratele meu e in stare grava, la spital. A fost un adevarat macel, eu am ajuns acolo la putin timp si l-am gasit pe Calin mai mult mort.”, a spus Alina Pana pentru WOWbiz.ro.

In urma acestui incident, Alina a declarat ca se teme pentru viata ei deoarece agresorii au legaturi importante cu clanuri interlope din Bucuresti si Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.