Iată ce seriale ar trebui să vizionezi măcar o dată în viață!

0
150
Iată ce seriale ar trebui să vizionezi măcar o dată în viață!
Iată ce seriale ar trebui să vizionezi măcar o dată în viață!

Iată ce seriale ar trebui să vizionezi măcar o dată în viață!

Cel mai probabil că și tu ai avut până acum parte de zile plictisitoare. Există multe metode prin care să poți combate plictiseala și, din fericire, lumea cinematografiei și a serialelor TV este destul de vastă pentru a permite tuturor să-și petreacă timpul într-un mod plăcut și relaxant. Cu toate acestea, câteva seriale TV au reușit să se facă remarcate în rândul fanilor și al iubitorilor de film, prin scenariul lor inedit, personajele cu trăsături complexe de caracter și prin intrigile care apar de la un episod la altul. Iată top trei seriale TV pe care ar trebui să le vizionezi măcar o dată în viață și care te vor face să-ți dorești ca, la un moment dat, să le revezi cu la fel de multă plăcere și emoție.  

Breaking Bad

Un serial foarte popular, cu o acțiune bine conturată, Breaking Bad reușește să surprindă prin scenariul său imprevizibil, în care cursul lucrurilor se poate schimba subit, fără să primești vreun indiciu în prealabil. Serialul prezintă povestea unui profesor de chimie, care descoperă că are cancer la plămâni și, astfel, ajunge să ia contact cu lumea drogurilor pentru a-și putea întreține familia. Breaking Bad este un serial bine realizat, lucru vizibil mai ales datorită modului în care episoadele se completează reciproc pe tot parcursul derulării acțiunii. Dacă vrei să vizionezi un serial care să te țină mereu în suspans prin dramele personajelor sale, infracțiuni și răsturnări de situație, atunci Breaking Bad este ceea ce ai nevoie.

Game of Thrones

Bineînțeles, sunt șanse foarte mici să nu fi auzit până acum de Urzeala Tronurilor, serialul care a cucerit întreaga lume prin scenariul său inedit și personajele unice, bazate pe scrierile excepționale ale lui George R.R Martin. Serialul combină fantezia cu intrigile provocate de setea de putere și tacticile politice, într-o poveste specială, care a reușit să atragă chiar și pe cei mai critici dintre iubitorii de film. Game of Thrones înfățișează o lume spectaculoasă, diversificată, în care toate personajele sunt unite de un singur gând: puterea absolută. Aici totul este posibil, nimeni nu-și poate ghici propria soartă, întrucât orice întâmplare poate avea repercusiuni pe termen lung. Toate aceste detalii și intrigi te vor face să te îndrăgostești iremediabil de povestea serialului, la fel cum au făcut-o deja mulți alții. 

Test! Cat de bine cunosti serialul Game of Thrones?

Stranger Things

Stranger Things reușește să depășească linia dintre un serial TV interesant și un film care să te țină cu inima la gură. Succesul acestui serial este probabil dat de natura sa fascinantă, cuprinsă într-un număr redus de episoade, care sunt gândite pentru a crea o poveste complexă. Cu toate că ultimele episoade permit fanilor să-și pună imaginația la încercare, prin întrebările pe care și le vor pune la final, primele două sezoane sunt destul de concise, cu un început și un final destul de clar. Dacă îți dorești să vizionezi un serial care să te impresioneze pe termen lung și care să te ajute, în același timp, să eviți zilele plictisitoare, Stranger Things ar trebui să fie una dintre opțiunile tale.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.