Santaj intre doua studente la Medicina care practicau videochat

1
6021
Santaj intre doua studente

Santaj intre doua studente la Medicina care practicau videochat!

Doua studente la Medicina din Iasi care practicau videochat au fost protagonistele unui scandal in momentul in care una dintre ele a incercat sa o santajeze pe colega sa cu fotografii indecente.

Cele doua tinere lucrau la un studio de videochat. Una dintre fete a cerut colegei sale suma de 1000 lei pentru a opri santajul.

“Stiu ce faci, draga fata norocoasa!”

Santaj intre doua studente la Medicina care practicau videochat

Tanara agresata a depus plangere la politie. Aceasta a primit o recomandare din partea politistilor sa intre in jocul colegei sale. Studenta a acceptat, astfel, a fost posibila organizarea unui flagrant.

Tanara a primit cei 1000 lei de la victima sa. In momentul sosirii oamenilor legii, aceasta a refuzat sa le ofere actele, spunand ca nu le are la ea. Studenta a oferit datele altei persoane.

Initial a fost deschis un dosar penal pe numele persoanei respective. Politistii au descoperit rapid faptul ca au fost inselati.

Studenta care practica videochat de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi a fost acuzata de santaj si fals in acte. Aceasta s-a ales cu un an si sase luni de inchisoare cu suspendare. Tanara a facut recurs. Sentinta nu este definitiva.

Tanara ar fi folosit un cont fals de facebook, de unde ii trimitea mesaje victimei sale. Iata unul dintre mesajele trimise de catre studenta santajista. Mai multe discutii dintre cele doua au fost prezentate in instanta.

“Te sfatuiesc ca data viitoare sa raspunzi la telefon, chiar daca esti apelata de un numar ascuns. Mai ales cand stii ce slujba interesanta si chiar excitanta ai. Stiu ce faci, draga fata norocoasa, sau dear lucky girl, nu stiu cum iti place mai mult. Stiu unde, stiu pe ce site-uri, la ce studio. Targul meu: 1.000 de lei pana maine, la ora 15:00, sau o postare interesanta va aparea peste tot. Asta pentru ca nu-ti vreau raul”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.