,, Teorema lui Pinocchio ’’ – vezi cat de fidel este partenerul tau

0
93
Teorema lui Pinocchio

,, Teorema lui Pinocchio ’’ este unul dintre testele la care iti poti supune partenerul de viata pentru a afla cat de viril si fidel este. Inca din cele mai vechi timpuri , forma si dimensiunile organelor fetei sunt corelate cu anumite atuuri sau defecte pe care le poate avea o persoana. Astfel , forma nasului iti poate dezvalui daca noua ta cucerire este viril, si mai ales fidel.

Testul Dr. Phil. Oprah a obtinut 39 de puncte, tu cate poti obtine?

Afla raspunsul la ,, Teorema lui Pinocchio ’’

Nasul mic – Are o energie sexuala exuberanta. Este egoist si ambitios. Vor fi foarte putine situa­tiile in care vei reusi sa-l do­mini in dormitor.

Nasul borcanat – este glumet, dar nu se lasa ispitit, chiar daca mai flirteaza cateodata. Atmosfera in patul vostru este vesela mai mereu.

Nasul scurt cu varful ridicat – e de evitat. Asta daca nu-ti doresti sa fii mai mult singura in viata deoarece va fi tot timpul pe drumuri. Ii place sa cocheteze cu alte partenere si sa joace pe mai multe fronturi.

Nasul drept – Cunoscut si ca nasul grecesc, acesta are nari inguste si o alura foarte nobila. Sunt disciplinati, foarte meticulosi si datorita organizarii de care dau dovada tind sa aiba succes in viata si cariera. Sunt hotarati si ambitiosi cei care au acets tip de conformatie. Lideri innascuti, au personalitati puternice si prefera sa se gandeasca intens inainte de a lua o hotarare. Sunt buni organizatori si nu se sperie de munca.

Nasul carn –  Iubitori si un adevarat sprijin pentru cei din jur, sunt oameni pe care oricine se poate baza la nevoie. Sunt persoane optimiste, bune si au un caracter de admirat.

Nasul lung cu varf rotund – Este posesiv, inclusiv in dormitor. Cere explicații pentru orice idee noua pe care vrei sa o puneti in practica si pentru orice gest putin mai indraznet. Nu stapaneste arta sexului perfect si va fi intr-o continua cautare a schimbului de experienta.

Nasul lung si lat – se poate lauda cu per­formante sexuale de invidiat. Nu suporta sa-i dai ordine si indicatii in dormitor. E deschis la tot ce e nou, asa ca, relatia voastra va rezista doar daca te lasi dominata si…inselata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.