VIDEO . Reactia lui Selly dupa ce Funeriu l-a numit ,,maimuta incaltata si needucata cu figuri in cap”

0
95
Selly

Andrei Selaru, cunoscut in mediul virtual drept Selly,  a criticat intr-un vlog postat pe platforma Youtube sistemul actual de invatamant. Acesta a spus ca invatamantul nu este actualizat la nevoile reale si actuale ale societatii in care traim.

Amenzi de peste 870.000 de lei pentru cluburi si restaurante

Daniel Funeriu, fost ministru al Educatiei, l-a insultat pe Selly de nenumarate ori intr-o postare pe Facebook.

Cum adică "școala de azi te pregătește pentru 1900 nu pentru 2020"? S-a schimbat teorema lui Pitagora și eu nu știu? A…

Publicată de Daniel P. Funeriu pe Joi, 2 iulie 2020

Schimbul de replici intre Andrei Selaru si Funeriu a continuat, Selly ironizand faptul ca fostul ministru al Educatiei este cel care a introdus camerele de supraveghere la Bacalaureat, insa a fost ,,prins” in timp ce i se sopteau raspunsurile la o conferinta de presa.

Intr-un vlog postat pe canalul sau de Youtube, Selly i-a oferit replica lui Funeriu: ,, O insula de-a dreptul devastatoare. Nici nu stiu cum mai am tupeul sa mai ies din casa dupa ce a zis acest Funeriu despre mine. (…) Funeriu a fost praf si ca ministru al Educatiei, dar chiar as vrea ca acest videoclip sa se concentreze pe solutii reale, care ar putea functiona, ca sa schimbe actualul sistem de invatamant.”

Monica Anisie, actualul ministru al Educatiei, a intervenit si ea in acest conflict. Anisie a declarat ca este o parere de care se va tine cont pe viitor pentru ca intr-adevar este nevoie de o schimbare in acest sistem.

,,Trebuie sa gasim si solutii. Este important sa punem umarul cu totii la constructia Romaniei educate. Daca ne dorim o Romanie moderna, trebuie sa avem de altfel Romania educata.”, a mai spus Monica Anisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.