VIDEO | S-au imbrancit in timpul conferintei de presa

1
38

Nicusor Dan si viceprimarul PSD al Capitalei , Aurelian Badulescu s-au îmbrancit in timpul conferintei de presa in Prelunghirea Ghencea. Candidatul USR-PNL , Nicusor Dan, prezenta ,,nerealizarile’’ Gabrielei Firea si a fost intrerupt de Aurelian Badulesc . Cel din urma a ajuns la fata locului cu un dulap si nu l-a mai lasat sa vorbeasca pe Dan , iar spiritele s-au incins.

Badulescu i-a spus candidatului USR-PNL ca ,, a iesit dupa trei luni din dulap.’’ , iar la un moment dat acesta l-a imbrancit pe Nicusor Dan.

Scopul conferintei de presa era prezentarea bilantului de mandat al Gabrielei Firea, insa declaratiile abia au putut fi urmarite.

Scandalul a avut loc langa marginea strazii din Prelungirea Ghencea , in timp ce oamenii se opreau si cereau explicatii viceprimarului pentru modul in care s-a administrat orasul in mandatul lui Firea.

,,L-am vazut la televizor de aia am venit. Va bateti joc de noi! N-am putut sa aud nimic din ce spune domnul… Ne-am saturat de incompetenta. In locul tau n-as fi venit în viata mea in Prelungirea Ghencea… E o coada de o ora in spate!’’,  i-a spus un barbat care a intervenit in conferinta de presa,  lui Aurelian Badulescu.

Vezi si : Cultura impresionanta de cannabis gasita in locuinta unui handbalist roman

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.