Volumul platilor cu cardul Visa creste cu 50%

1
34
Volumul platilor cu cardul Visa creste

Volumul platilor cu cardul Visa creste cu 50% ca urmare avantului puternic al comertului electronic dupa izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Fata de aceeasi perioada a anului trecut, platile cu cardurile Visa s-au dublat. Foarte multe companii au fost nevoite sa isi desfasuare activitatea in mediul online pentru a reusi sa isi tina afacerile in siguranta. Ca urmare a pandemiei si a regulilor de igiena impuse, s-a observat o mare crestere a platilor de tip contactless si mobile, dar si trecerea la online.

Cum sa economisesti bani in fiecare luna – 5 metode

In contextul actual, platile prin intermediul cardurilor au devenit o necesitate. In acest sens, s-a putut observa o schimbare in randul utilizatorilor de carduri Visa. Inainte de pandemie doar 1 din 7 detinatori de carduri Visa obisnuia sa faca plati online.

Reprezentantii Visa au declarat ca in situatia actuala prioritatea este de a aface experienta de plata digitala cat mai sigura si simpla pentru toata lumea, atat pentru comercianti cat si consumatori.

,,In contextul in care efectele COVID-19 continua sa se manifeste in toate aspectele vietii cotidiene si in mediul de afaceri, Visa isi propune sa contribuie la crearea unui viitor sigur pentru comertul digital.”, a declarat compania.

Volumul platilor cu cardul Visa creste si ca urmare a dezvoltarii constante a shoppingului online. Media europeana a cumparaturilor online este de 67%, conform datelor Eurostat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.