A murit la 20 de ani in urma unui „ act disperat ”

0
40
act disperat

Patinatoarea rusa Ekaterina Alexandrovskaya a murit in urma unui „ act disperat ”, dupa ce a fost diagnosticata de epilepsie in luna ianuarie a acestui an. 

A murit nepotul lui Elvis Presley . Prima ipoteza luata in calcul este sinuciderea

In varsta de 20 de ani, obtinuse anul trecut cetatenia australiana iar in anul 2017 aceasta a devenit campioana mondiala la patinaj artistic la juniori. Titlul a fost castigat alaturi de Harley Windsor, cu care a participat si la Jocurile Olimpice de iarna de la PyeongChang. Din cauza problemelor de sanatate ale tinerei, cei doi au pus capat colaborarii in luna februarie.

Conform antrenorului Ekaterinei Alexandrovskaya, tanara ar fi cazut de la etajul sase al unui cladiri din centrul Moscovei. Posibilul suicid al fostei patinatoare a fost catalogat drept ,, act disperat ”, ca urmare a unui bilet gasit de politia rusa. Conform presei, biletul cuprindea un mesaj de adio, scris de tanara.

Andrei Hekalo, fostul antrenor al patinatoarei, a mai spus ca aceasta suferea de depresie inainte sa afle diagnosticul care a determinat-o sa recurga la acest gest.

„Cuvintele nu pot descrie ce simt acum. Sunt ravasit dupa moartea subita a Katiei. Nu voi uita niciodata tot ce am reusit impreuna si va ramane intotdeauna in inima mea. Niciodata nu putem fi pregatiti pentru asemenea vesti. Odihneste-te in pace, Katia.”, a spus Harley Windsor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.