Au inceput inscrierile la Academia de Politie 2020 . Cand va avea loc examenul?

0
41
Academia de Politie 2020

Vineri, 17 iulie, au inceput inscrierile la Academia de Politie 2020 . Pana pe data de 27 iulie 2020, toti tinerii care isi doresc sa fie recrutati se pot inscrie la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza”.

Real Madrid a devenit campioana Spaniei pentru a 34-a oara

Ministerul Afacerilor Interne a anuntat ca sunt disponibile 588 de locuri, dintre care 100 cu taxa. Locurile disponibile sunt la Facultatile de Politie, Politie de Frontiera, de Jandarmi, de Stiinte Juridice, Administrative si de Pompieri. Totodata, MAI a mai anuntat ca inscrierile se pot face si in zilele de sambata si duminica.

Academia de Politie 2020 . Cand va avea loc examenul?

Candidatii trebuie sa depuna documentele solicitate pentru dosarul de recrutare pana la data de 4 august 2020. Conform planificarii, tot pana la aceeasi data, va fi obligatorie realizarea examenului psihologic.

„Taxa de inscriere la concurs se achita de catre candidatii declarati apt psihologic, in perioada 28 iulie – 7 august (data operatiunii bancare).”, informatie publicata pe site-ul oficial al Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza”.

Probele fizice vor avea loc in perioada 24-29 august. Proba de evaluare a cunostintelor va avea loc in perioada 1-2 septembrie. Pentru sustinerea probelor, candidatii vor trebui sa aiba asupra lor cartea de identitate sau pasaportul.

In ordinea mediilor obtinute, rezultatele vor fi afisate online la adresa admitere@academiadepolitie.ro, urmand a fi solutionate in perioada 6-7 septembrie. In perioada 8-24 septembrie, candidatii, in ordinea descrescatoare a mediilor obtinute la proba scrisa, vor avea examenul medical.

Rezultatele finale vor fi afisate pe site-ul oficial pana pe 26 septembrie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.