Acces Direct suspendat! Mirela Vaida in izolare

0
200
Acces direct suspendata

Emisiunea Acces Direct a fost suspendata temporar, din cauza numarului crescut de persoane confirmate pozitiv SARS-CoV-2 care faceau parte din echipa.

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii a confirmat in aceasta dimineata pe pagina sa de facebook informatia conform careia Acces Direct este suspendat temporar.

Mirela Vaida a declarat in direct pentru Observator ca persoanele aflate la izolare nu prezinta probleme de sanatate, iar majoritatea colegilor confirmati cu noul coronavirus se simt bine.

“Colegii care au intrat in izolare sunt asimptomatici, iar cei care au fost confirmati cu coronavirus se simt bine! Au o usoara.. spun ei, durere musculara, unii dintre ei, iar ceilalti spun ca tusesc, dar nu este nimic grav incat sa fie nevoie de internare la ATI.” a declarat Mirela Vaida.

Viorel si Vulpita au fost testati pozitiv cu noul coronavirus!

Persoanele aflate la izolare sunt contactate frecvent de personalul de la DSP. Nu a fost nevoie de internare. Se pare ca situatia este sub control.

Cand va iesi emisiunea Acces Direct din suspendare?

Incepand cu data de 3 august 2020, emisiunea Acces Direct isi va relua activitatea. Pe post se vor difuza emisiuni inregistrate.

“Am suspendat-o, practic, pentru 4 zile, pentru ca noi de vineri am fi intrat in vacanta. Asa ca am intrat in vacanta fortata de astazi, de marti. Vineri noi, insa, am fi intrat in vacanta, dar din 3 august, adica de lunea viitoare noi avem pregatite, vor intra pe post 2 saptamani de emisiuni inregistrate deja. Le-am inregistrat pentru luna august, ca sa putem si noi avea o binemeritata vacanta!” a spus Mirela Vaida.

Incepand de luni, 3 august, emisiunea va rula in fiecare zi, inclusiv sambata de la ora 17:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.