Panica la Antena 1 . Viorel si Vulpita au fost infectati cu COVID-19

0
136
Viorel si Vulpita

Viorel si Vulpita au fost infectati cu COVID-19. Mirela Vaida a facut anuntul la scurt timp dupa ce Antena 1 a anuntat trei cazuri pozitive legate de emisiunea tabloida.

Revenire de senzatie! Telespectatorilor nu le-a venit sa creada cine a venit la pupitrul Stirilor PRO TV

Initial, a fost anuntat faptul ca doi invitati si un membru al echipei Acces Direct au fost infectati cu coronavirus. Prezentatoarea emisiunii a anuntat in cadrul Observatorului de la ora 19:00 ca cei doi invitati infectati cu COVID-19 sunt Viorel si Vulpita.

In urma acestui incident, a fost demarata o ancheta epidemiologica iar emisiunea nu a mai avut loc de joi la Antena 1. Fiind in direct prin Skype pentru stirile Observator, acasta a spus ca Vulpita s-a intors de la Blagesti cu simptome de coronavirus. In acel moment s-au luat toate masurile necesare izolarii ei. Totodata tuturor membrilor si persoanelor care au intrat in contact cu Vulpita si Viorel li s-a facut testul PCR si se asteapta rezultatele.

,,Am aflat azi la 16 ca sunt pozitivi la noul coronavirus, asa ca decizia inteleapta a fost ca toata lumea sa mearga acasa. Am chemat firme de specialitate care fac dezinfectie. DSP a intrat in legatura cu noi. Eu nu am intrat in contact direct cu ei. Noi nu ne vedem decat in emisiune, atat si nimic altceva. Nu am alta legatura cu aceste personaje. Am facut si eu testul rapid, a iesit negativ. Astept si testul PCR, astept sa vad maine ce spune.”, a spus Mirela Vaida, prezenatoarea emisiunii Acces Direct.

Pentru moment nu este cunoscuta identitatea cele de-a treia persoane infectate.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.