Chemal Taner , unul dintre cei mai renumiti medici stomatologi din Romania a fost rapus de coronavirus

0
117
Chemal Taner

Chemal Taner , unul dintre cei mai renumiti medici stomatologi din Romania a fost rapus de coronavirus. In varsta de doar 49 de ani, acesta a fost internat mai multe zile in spital, starea sa de sanatate s-a agravat fiind transportat de urgenta la Terapie Intensiva. Medicul urma sa inceapa tratamentul cu Remdesivir, insa intre timp corpul acestuia a cedat.

Austria impune carantina obligatorie de 14 zile

Avand propria afacere din 1999, medicul Chemal Taner a avut ca si pacienti persoane publice din Romania, printre care Andreea Esca si sotul ei. Fiind specialist in implantologie avansata, acesta a facut foarte multe interventii complicate in premiera.

Renumitul medic, Chemel Taner suferea de mai multe probleme de sanatate inainte de infectia cu coronavirus. In urma cu mai multi ani, acestuia i-au fost montate stenturi la inima, ca urmare a afectiunii cardiace dar si a obezitatii.

Pe data de 15 iulie acesta a fost internat la Spitalul Colentina din Bucuresti, iar in cursul serii de joi, a decedat tot acolo.

„Chemal Taner, reputat medic stomatolog, membru al comunitatii musulmane din Romania, azi 23 iulie 2020, trecut in randul celor drepti. Allah sa il aiba in paza Sa! Allah sa aiba grija de cei ramasi in urma! Başımız saw bolsin! Allah rahmet eylesin! Catqan ceri Cennet bolsin!“, a fost mesajul trimis de secretarul Muftiatului Cultului Musulman din Roman, Refi Ergun.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.