Bill Gates acuzat ca vrea sa implanteze cipuri prin vaccinul anti-covid

0
52
Gates

Bill & Melinda Gates, fundatia lui Bill Gates, a donat milioane de dolari de la inceperea pandemiei de coronavirus pentru descoperirea unui vaccin impotriva virusului.

Averea lui Jeff Bezos a crescut cu 13 miliarde de euro intr-o singura zi

Teoriile cu privire la implantarea de cipuri in corpurile oamenilor prin intermediul vaccinului nu au intarziat sa apara. Astfel, majoritatea populatiei este de parere ca prin crearea acestui ,,antidot” se vrea doar monitorizarea cetatenilor. In urma unui sondaj realizat pe ahoo/News/YouGov s-a descoperit ca nu mai putin de 28% dintre adultii din SUA cred in aceasta teorie.

,,Nu exista nicio legatura intre aceste vaccinuri si vreun fel de monitorizare. Nu stiu de unde a venit ideea.”, a fost reactia fondatorului Microsoft.

Conform conspirationistilor, Bill Gates ar fi in spatele aparitiei acestui virus, scopul acestuia fiind reducerea populatiei la nivel mondial. Totodata fundatia lui Gates ar fi avut antidotul impotriva coronavirusului, chiar inainte ca acesta sa inceapa sa se raspandeasca.

,,Trebuie sa le explicam oamenilor care sunt valorile noastre, astfel incat toata lumea sa inteleaga de ce suntem implicati in acest proiect si de ce suntem dispusi sa cheltuim miliarde de dolari pentru a accelera progresul unui vaccin.”, a mai spus Gates.

Intrebat despre teoriile care circula, Gates a spus ca fundatia pe care o detine a contribuit cu 150 de milioane de dolari pentru lupta impotriva pandemiei de COVID-19.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.