Mike Tyson revine in ring dupa 15 ani

0
323
Mike Tyson

Dupa o pauza de 15 ani, Mike Tyson revine in ring. Ultimul meci al fostului campion mondial la categoria grea a fost in anul 2005, cand acesta a pierdut in fata lui Kevin McBride.

Iata momentul in care Roger Federer a contrazis ofertele de pariuri online si a castigat!

Supranumit ,,cel mai rau om al planetei”, de-a lungul carierei sale, Mike Tyson a obtinut 50 de victorii si 6 infrangeri. Acesta va urca in ring pe 12 septembrie si se va confrunta cu Roy Jones Jr., in varsta de 51 de ani. Meciul va avea loc la Dignity Health Sports Park din orasul Carson (California). Potrivit ESPN, este posibil ca meciul sa se desfasoare cu portile inchise, insa daca va fi permis accesul spectatorilor, sala are o capacitate de 27.000 de mii de persoane.

Acesta este considerat un meci greu deoarece Mike Tyson nu a mai boxat de 15 ani, iar Roy Jones Jr. din anul 2018i. Astfel, este de asteptat ca Roy Jones sa fie intr-o forma fizica buna.

Revenirea in ring a lui Tyson a fost ca urmare a dorintei acestuia de a ajuta oamenii. Astfel, acesta a spus ca toti banii pe care ii va castiga vor fi folositi in scopuri caritabile.

Desi a cazut victima alcoolului si drogurilor, intrand in inchisoare, Tyson se antreneaza constant si este intr-o forma de invidiat. Noul Tyson este focusat pe sanatate si filantropie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.