Averea lui Jeff Bezos a crescut cu 13 miliarde de euro intr-o singura zi

0
37
Jeff Bezos

Fondator si CEO al companiei Amazon, Jeff Bezos a devenit mai bogat cu 13 miliarde de euro intr-o zingura zi. Bloomberg a declarat ca de cand activitatea financiara a acestuia este monitorizata de ei, acesta este cel mai inalt salt realizat vreodata intr-o singura zi.

Atacul cibernetic de pe Twitter a generat peste 100 de mii de dolari intr-o singura ora

Jeff Bezos detine o avere totala de 189,3 miliarde de dolari, depasind valoarea de piata a gigantilor Exxon Mobil, Nike sau Mc Donald’s.

Potrivit Mediafax, acest salt a fost inregistrat ca urmare a cresterii actiunilor Amazon cu 7,9%, shoppingul online devenind astfel un trend.

Intre timp, pe fondul triplarii valorii actiunilor Tesla in acest an, Elon Musk a devenit al cincilea cel mai bogat om din lume. Astfel, averea lui a depasit 74 de miliarde de dolari.

 Ford, Ferrari, General Motors, BMW si Toyota au fost depasite de Tesla, care a devenit cea mai valoroasa companie auto din lume. La jumatatea lunii martie, Musk avea o avere neta de doar 25 miliarde de dolari, cumparativ cu iulie, cand averea acestuia s-a triplat.

Datorita stimulentelor financiare oferite de banci si guverne, marile companii ale lumii s-au bucurat de o crestere a profiturilor semnificativa. Pe langa stimulente, in contextul actual, acestea au inregistrat cresteri ale profiturilor si datorita faptului ca angajatii au fost nevoiti sa lucreze de acasa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.