Carmen Harra castiga 50.000 de dolari intr-o luna din previziuni

0
54
Carmen Harra

Carmen Harra , in varsta de 65 de ani a devenit celebra atat in Romania cat si in America pentru previziunile extraordinare. Dupa ce s-a mutat in America, aceasta castiga aproximatoiv 10.000 de dolari pe luna. De cand a devenit si peste hotare foarte cunoascuta, lunar, castigurile acesteia ating si 40.000 – 50.000 de euro. Printre vedetele care i-au calcat pragul se numara si Jennifer Lopez.

O mai tineti minte pe Cosmina Pasarin ? Fosta ispita de la PRO TV a devenit wedding planner

Pentru o ora in care face previziuni, Carmen Harra cere intre 400 si 600 de euro. Nu mare ne este mirarea ca la aceste sume parapsihologul detine o avere de peste 40 de milioane de dolari, calculata in imobile, masini si bijuterii. La aceste se mai adauga inca 2 milioane de dolari, reprezentand obiectele din locuinta sa.

„In primul rand, eu fiind consilier in America, castig intre 400 si 600 pe ora. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpa strada din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuti oameni din lume.”, a spus Harra intr-un interviu televizat, potrivit spynews.ro.

Astfel, clarvazatoarea se claseaza in topul celor mai bogate romance de peste hotare. Alaturi de casele din Florida, aceasta mai detine si cateva apartamente in New York.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.