Choupette , avere de peste 150 de milioane de lire. Vezi si tu cum traieste motanul lui Karl Lagerfeld

0
147
Choupette

Choupette, pisica regretatului creator de moda Karl Lagerfeld a fost mostenitoarea oficiala a averii acestuia. Creatorul de moda german a murit la varsta de 85 de ani, anul trecut, iar averea de peste 170 de milioane de lire sterline a fost impartita intre renumita felina si fiul designerului, Hudson Kroenig.

Sebastian Dobrincu, cel mai tanar milionar : „Mark Zuckerberg m-a invatat foarte multe.”

Cea mai bogata felina din lume, Choupette, a mostenit 150 de milioane de lire, iar in prezent aceasta traieste intr-un apartament luxos, din cunoscuta zona „Les grand appartaments”, care ii si apartine. Se pare ca o singura noapte de cazare in apartamentul renumitei feline poate ajunge si la 1.400 de euro.

Averea colosala lasata de Karl Lagerfeld, muzei si iubitei feline se completeaza cu castigurile acesteia prin ,,forte proprii”. Cu cativa zeci de mii de urmaritori pe Instagram si reclamele din care a facut parte, pisica a strans prin fortele propii o avere de aproximativ 3 milioane de euro, despre care actorul de moda a spus ca banii aceia sunt pusi deoparte, pentru ca Choupette este ,,o fetita bogata”.

“Este centrul universului meu. Este un fel de Greta Garbo. Are ceva inconfundabil in stilul sau de mers. Este o sursa de inspiratie prin eleganta si atitudinea sa.”, a spus Karl despre felina .

Fanii au fost surprinsi sa vada ca renumita pisica este foarte activa pe retele de socializare. Aceasta le raspunde la mesajele si comentariile lasate. Nu este cert cine le raspunde in locul ei, insa fanii sunt bucurosi de activitatea contului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.