Sebastian Dobrincu, cel mai tanar milionar : „Mark Zuckerberg m-a invatat foarte multe.”

0
106
cel mai tanar milionar

Sebastian Dobrincu, are doar 21 de ani si este declarat de Forbes cel mai tanar milionar . Acesta a uimit Romania cu povestea lui, care dupa ce a fost exmatriculat din liceu in clasa a XII-a si-a urmat visul american care l-a condus pe drumul milioanelor de euro.

Facebook infiinteaza consiliul de supraveghere al continutului

Intr-un interviu acordat pentru Digi24, acesta a povestit cum la 17 ani a ajuns in lumea gigantilor din Silicon Valley. La varsta de 7 ani, acesta a citit prima carte de programare. Experienta din America l-a facut sa inteleaga ca nu exista limite pentru nimeni si ca inainte ca cineva sa creada in visul tau, trebuie sa crezi tu.

Asa am devenit cel mai bun sahist din cercul de prieten. Mama il intreba pe tata daca eu chiar am castigat banii aia, primii pe care i-am luat din tehnologie. La inceput nu m-au inteles. Am avut 14 ani cand am avut primul job la birou, nimeni nu stia ca sunt minor. Mi-am pus ochelari cu rame false ca sa par mai matur.”, a spus Sebastian Dobrincu.

Cel mai tanar milionar, Sebastian Dobrincu, a povestit si despre lectiile pe care le-a invatat de la Mark Zuckerberg. CEO-ul Facebook a fost incantat de ceea ce face Sebastian si l-a incurajat sa continue.

La nici 21 de ani, averea lui Sebastian Dobrincu este estimata la 2 milioane de dolari. Acesta si-a deschis propria firma si a lansat Storyheap, care in prezent are peste 15 milioane de utilizatori. Aceasta platforma analizeaza datele conturilor de Instagram si Snapchat. Anual, firma incaseaza peste 1 milion de dolari. Pe viitor, acesta planuieste sa investeasca si in Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.