Scandal monstru la PRO TV. Catalin Maruta a fost obligat sa paraseasca emisiunea

0
167
Catalin Maruta

Scandal monstru la PRO TV. Catalin Maruta a fost obligat sa paraseasca emisiunea pentru a evita un confict cu Iulia Albu. Andreea Banica a fost invitata in emisiunea lui Catalin Maruta si a fost supusa unui sir de intrebari fulger despre diverse. Fiind pusa sa o descrie pe Iulia Albu in trei cuvine, aceasta a spus: ”Prefacuta, perversa si aiurea in showbiz”. Se pare ca Andreea Banica si Iulia Albu ar fi fost prietene in trecut, insa acum nu isi mai vorbesc si nici nu se mai urmaresc pe retelele de socializare.

Andreea Mantea nu va mai prezenta cel de-al treilea sezon al show-ului ,,Puterea Dragostei”

”Am fost prietene bune la un moment dat. Vorbeam despre multe lucruri, iar eu am crezut in prietenia noastra. Dar m-am inselat crunt. Eu sunt de parere ca oamenii trebuie sa fie onesti, nu prefacuti. Asta e ea, n-ai ce sa-i faci.”, a spus Andreea Banica in cadrul emisiunii La Maruta.

Iulia Albu nu a lasat lucrurile asa si a tinut sa ii dea replica Andreei. Aceasta a spus ca cele doua nu au fost niciodata prietene, ci doar a fost alaturi de ea cand ”facea niste gafe in acel proiect”. Iulia a precizat ca Andreea Banica i-ar fi trimis un mesaj in care ar fi amenintat-o si a spus ca ii poate face mult rau daca vrea. De asemenea, a tinut sa o indemne pe Banica sa apara in presa cu piese noi, nu cu subiecte pe seama ei.

Catalin Maruta a fost obligat sa paraseasca emisiunea

Dupa ce a terminat discutia despre Andreea Banica, Iulia l-a criticat pe Maruta pentru stilul vestimentar. Aceasta a spus ca tot timpul cand se afla in cadrul rubricii, alege cele mai frumoase poze pentru a fi comentate. Pentru a evita un scandal, Maruta a iesit din platoul de filmare, spunandu-i Iuliei ca minte si nu s-a reintors pana cand aceasta nu a plecat din emisiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.