Un nou simptom COVID-19 . Vezi daca ai fost infectat

0
23
simptom COVID-19

JAMA Dermatology a publicat recent un studiu realizat de oamenii de stiinta, conform caruia noul simptom COVID-19 s-ar manifesta printr-o eruptie bucala. Aceasta apare intr-un interval cuprins intre 2 si 24 de zile.

Copiii intra in custodia statului pe perioada internarii in spital!

Dermatologii din SUA au anuntat ca in urma studiilor simptomelor de coronavirus, s-a confirmat ca eruptia din interiorul gurii nu a aparut in urma tratamentului administrat. Eruptiile cutanate au fost sesizate la inceputul infectarii cu virusul, in schimb iritatiile din interiorul gurii au fost sesizate pe toata perioada infectarii cu noul coronavirus.

Dr. Juan Jimenez-Cauhe, de la Spitalul Universitar Ramon y Cajal din Madrid a declarat ca aproximativ 30% dintre pacienti aveau enantem in interiorul gurii. Varstele persoanelor infectate erau cuprinse intre 40 si 70 de ani.

„ Un enantem este o eruptie cutanata pe membranele mucoase. Este foarte frecvent la pacientii cu infectii virale, cum ar fi varicela. Este caracteristic pentru eruptiile virale sa afecteze mucoasele.”, informatie cuprinsa in studiul realizat de JAMA Dermatology.

Noul simptom al COVID-19 descoperit nu afecteaza doar persoanele de peste 40 de ani. Pana in prezent nu se cunoaste cu exactitate numarul persoanelor care au avut acest simptom deoarece examinarea orala nu a fost facuta la toti pacientii infectati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.