Telefoanele second-hand . Avantaje si dezavantaje

0
160
Telefoanele second-hand

In topul listei cautarilor pe google se afla telefoanele second-hand . Foarte multe persoane opteaza pentru achizitia unui telefon la mana a doua datorita pretului, dar si datorita pietei, care este tot timpul in schimbare.

Cele mai bune telefoane ale 2020

Conform statisticilor, anual, piata online inregistreaza cresteri semnificative a electronicelor second-hand. Specialistii recomanda ca atunci cand alegeti un telefon second-hand sa acordati atentie sporita si asupra pretului. Daca acesta este cu mult sub cel real, exista posibilitatea ca produsul sa nu fie original.

Telefoanele second-hand . Avantaje si dezavantaje

Avantaje 

Unul dintre principalele avantaje este pretul. Poti achizitiona un telefon in conditii execelente chiar si la jumatate de pret fata de un dispozitiv nou. Este foarte important ca la achizitionarea acestuia sa verifici atat aspectul dar si toate componentele sunt functionale, astfel incat sa nu ai surprize neasteptate.

Un alt avantaj al achizitiei de telefoane second-hand mai este si primirea diferitelor accesorii. De cele mai multe ori telefonul vine insotit de incarcator si casti, dar poti sa mai primesti husa si folie pentru ecran, astfel, reusesti sa mai economisesti niste bani.

Pe langa pret si accesorii, poti sa gasesti si smartphone-uri care inca mai sunt in garantie. Astfel, viitoarele defectiuni ale dispozitivului nu vor mai fi consumatoare de bani.

Atunci cand achizitionezi un telefon second-hand, ai posibilitatea de a testa si verifica dispozitivul. Modelele mai vechi sunt supuse corectiilor de software ceea ce insemna ca sistemul va fi mai putin predispus la erori.

Dezavantaje

Un prim dezavantaj la achizitionarea telefoanelor la mana a doua este bateria. De cele mai multe ori, capacitatea acesteia este scazuta si trebuie inlocuita.

Cumparand un dispozitiv second, risti ca acesta sa fie nefunctional sau furat. Daca te hotarasti asupra unui telefon, verifica cu atentie specificatiile si functiile acestuia. Exista posibilitatea ca informatiile pe care ti le da cumparatorul in anunt sa nu coincida cu modelul de smartphone pe care ti-l prezinta.

O alta problema frecvent intalnita la dispozitivele second este cea a mermoriei, deoarece pot avea mai putin spatiu de memorie si hard disk. Astfel, nu poti transfera aplicatii sau fotografii pe telefon.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.