Armata Statelor Unite a declasificat si a facut publice filmari cu OZN-uri

0
97
Armata Statelor Unite a declasficiat si a facut publice filmari cu OZN-uri

De la prabusirea navei extraterestre in Roswell, New Mexico, in 1947, oamenii au asteptat dovezi ale vietii extraterestre de la Armata Statelor Unite. Sute, probabil mii, au pretins de atunci ca au vazut OZN-uri si multi chiar au sustinut ca au fost rapiti de extraterestri.

 

Armata Statelor Unite a negat de-a lungul anilor multe afirmatii ca ceea ce au vazut civilii si pilotii nu sunt de origine extraterestra si nici nu sunt neidentificate, ci, mai degraba, ca obiectele sunt fie baloane meteorologice, fie un fel de aeronave militare secrete.

 

Recent, sute de civili au incercat sa acceseze faimoasa baza militara secreta a Statelor Unite din Nevada, Area 51, pentru a vedea daca adapostesc viata extraterestra sau nave spatiale si tehnologie extraterestre. Se pare ca aceasta curiozitate  nu este in intregime nefondata.

 

Chiar in acest an, To The Stars Academy of Arts and Sciences, o organizatie de cercetare OZN, condusa de Tom DeLonge, membru al trupei Blink 182, a impartasit imagini video cu ceea ce par a fi OZN-uri filmate de Armata Statelor Unite.

 

Filmarile au fost surprinse in 2014 si 2015. Videoclipul este preluat de la aeronavele Marinei SUA si pare sa le arate urmarind „fenomene aeriene neidentificate” in largul coastei de est a Statelor Unite.

 

Pilotii marinei aflate la bordul aeronavelor au raportat obiectele care zburau in jur de 30.000 de metri in aer, la viteze hipersonice, care nu prezinta motoare sau tuburi de evacuare vizibile camerelor cu infrarosu tipice pentru orice aparat zburator cunoscut pana in prezent. S-a raportat ca aceste obiecte zburatoare neidentificate au fost vazute aproape zilnic in timpul exercitiilor de antrenament din 2014 pana in 2015.

 

Asa cum a fost cazul cu accidentul Roswell si alte presupuse intalniri cu OZN-uri din ultimele decenii, Armata Statelor Unite a negat astfel de supozitii pana acum. 

 

Black Vault, o arhiva a documentelor guvernamentale declasificate, are dovezi ca Armata Statelor Unite recunoaste videoclipurile si ceea ce pretind ca arata.

 

Intrucat Armata Statelor Unite raporteaza aceste obiecte ca „fenomene aeriene neidentificate”, ele valideaza afirmatiile conform carora armata americana a observat OZN-uri, chiar daca folosesc un termen diferit.

 

John Greewald, autorul The Black Vault, cand a vorbit pentru Motherboard, a spus ca se astepta pe deplin ca armata americana sa se refere la aceste obiecte ca drone sau baloane, in conformitate cu limbajul folosit initial in rapoartele lor. In mod surprinzator, el confirma faptul ca s-au referit la obiecte ca fenomene neidentificate, ceea ce, sustine Greewald, l-a determinat sa devina in continuare intrigat si motivat sa caute ceea ce el numeste adevarul.

 

De asemenea, dupa cum a raportat Greenwald, Armata Statelor Unite a declasificat videoclipurile pe care nu si-au propus sa le puna niciodata la dispozitia publicului larg, potrivit purtatorului de cuvant al Marinei Gradisher.

 

 

Cele trei videoclipuri declasificate capturate de Armata Statelor Unite au fost numite „FLIR1”, „Gimbal” si „Go Fast”. Acestia arata pilotii Marinei care urmaresc fenomenele aeriene neidentificate, precum si un incident in care un pilot al Marinei a intrat aproape in coliziune cu unul dintre aparatele zburatoare in apropierea statului Virginia. Asteptam cu nerabdare un X-Files in viata reala si in sfarsit sa intalnim cativa omuleti verzi in viitorul apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.