Atac terorist la Bursa din Pakistan. Sase persoane au fost ucise

0
32
Atac terorist la bursa din Pakistan

Atac terorist la bursa din Pakistan. Sediul Bursei din Karachi a fost luat de asalt de catre patru militanti inarmati. Acestia au deschis focul si au folosit grenade in incercarea de a patrunde in institutie.

Presedintele Trump a avertizat Iranul ca vor exista represalii majore daca acestia vor ataca SUA

Bursa din Karachi se afla intr-o zona securizata si adaposteste sediile mai multor banci si institutii financiare. Filmarile postate pe mai multe retele de socializare arata cum numeroase ambulate preia ranitii.

 

In urma detonarii grenadelor de catre atacatorii inarmati, acestia au luat cu asalt bursa. In urma schimburilor de focuri cu fortele de ordine, pe langa atacatori , au mai fost ucise alte doua persoane din randul agentilor de securitate, conform Reuters.

Atac terorist la bursa din Pakistan

Ghulam Nabi Memon, seful politiei din Karachi, a declarat ca ,, patru atacaori au fost ucisi, au venit intr-o masina Corolla arginitie”. Pana in acest moment nu a existat nicio revendicare imediata a atacului de catre vreo organizatie.

,, Situatia este inca in desfasurare, iar conducerea, cu ajutorul fortelor de securitate, gestioneaza securitatea si controleaza zona.”, a declarat Bursa din Pakistan (PSX) pe Twitter.

Totodata anuntul mai cuprindea si faptul ca in momentul in care situatia va fi sub control total, se va emite un comunicat detaliat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.