Brigitte Pastramă țepuită la Dubai

0
86
Brigitte Pastramă

Brigitte Pastramă, soția lui Florin Pastramă aleargă să-și recupereze banii după ce s-a răzgândit în vederea cumpărării unei case în Dubai.

Ajunsă deja la a zecea încercare de a-și recupera cei 5.500 de euro. Bani dați avans pentru o casă în Dubai. Brigitte Pastramă, enervată de toată situația, vrea să dezvăluie adevărata situație din Dubai.

Bruneta declară pe pagina ei de Instagram: „A zecea oară la Damac să-mi cer avansul de 5500€ înapoi! Săptămâna viitoare, vă voi dezvălui totul despre viața în Dubai. Escrocheriile marilor dezvoltatori și cât de mult te ajută românii stabiliți aici”

Cum a ajuns bruneta în această situație?

Povestea a început acum un an când Brigitte a căutat să-și achiziționeze o casă în Dubai. Bruneta a vrut un loc al ei, unde putea să evadeze și să se relaxezi. După câteva căutări Brigitte a dat avans pentru o casă care doar părea a fi ok. Problemele au apărut în momentul în care aceasta s-a răzgândit și a vrut avansul înapoi.

Brigitte Pastramă a declarat pentru Click!: „Am fost în Dubai în urmă cu un an. Am urmărit să achiziționez o casă. Am vrut ceva pentru mine, am vrut să am ceva al meu, unde să pot evada, să scap de stres, să mă pot relaxa așa cum îmi place mie. Am avut mai multe încercări, la un moment dat m-am chinuit să recuperez avansul pe care îl dădusem pentru o locuință, care nu era tocmai ok. Am apelat apoi la Mircea Brânzei care m-a ajutat foarte mult și mi-a oferit o soluție bună.

Împreună cu el am găsit o casă într-o zonă foarte bună, o casă frumoasă, așa cum îmi place mie. Este o casă cu 2 dormitoare. Sinceră să fiu, am vrut cu trei, dar am băgat banii în afacerile din România. Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de euro, eu nu am optat pentru o plată în rate, am dat 70% din suma, urmând ca peste 5 luni să achit și cei 30%, când primesc cheia și e gata”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.